Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 02/02/2025 15:57:45

Доставка квітів

Зараз багато в яких квіткових магазинах пропонують авторські композиції. Але якщо дивитися на них, то виглядають найчастіше не дуже - є відчуття, що квіти просто в купу збираються. Мені потрібен авторський букет із конкретних квітів у подарунок із доставкою. У кого взяти?

Неактивен

#2 02/02/2025 18:37:43

Re: Доставка квітів

Є в нас квіткова майстерня, у них є авторська доставка квітів Полтава, рекомендую. Дівчата, що букети збирають, там усі з освітою. Тобто точно не буде такого, що квіти зібрані в композицію просто так, тому що флористу так захотілося. А ще мені подобається, що квіти в них завжди свіжі. Скільки букетів там не замовляла, завжди стоять тиждень і довше, не сипляться і без догляду.

Неактивен

#3 03/02/2025 09:09:40

tanya7
Member

Багатьом коли треба купити квіти, то в одну компанію можна постійно звертаюся, ось тут  shop.camellia.ua. і ви можете дуже легко купити квіти.
Ознайомитися рекомендую всім, надійна доставка стане в нагоді.

Неактивен

#4 19/02/2025 17:29:30

Nairutel
Member

Зрозуміло, що хочеться отримати справжній авторський букет, який буде виглядати естетично і стильно. Якщо ви шукаєте таку композицію з конкретними квітами в подарунок із доставкою, я б порекомендувала звернутися до квіткових студій або флористів, які спеціалізуються на індивідуальних замовленнях. Такі майстри створюють букет відповідно до ваших побажань і ідеї.

Неактивен

#5 19/02/2025 17:44:07

Anna
Member

Взагалі зараз не проблема квіти із доставкою замовити — багато квіткових магазинів пропонують зручні онлайн-сервіси, де можна вибрати букет, вказати побажання та отримати доставку прямо до дверей.

Неактивен

#6 19/02/2025 19:35:02

Balina
New member

Для мене доставка квітів -  перш за все зручність, а не вимушена послуга. Сучасний світ змінюється та є компанії, які дійсно високий сервіс послуг доставки надають. Про одну з них — компанію BuketLand я прочитала на сайті https://gazeta.ua/articles/promotion/_d … id/1026981 та вирішила скористатись. В їхньому сервісі мене приємно здивувала зручність та швидкість оформлення замовлення. Все можна зробити через сайт або мобільний додаток, що значно економить час. Кур’єри працюють бездоганно, і я переконалась, що квіти доставлять вчасно і в найкращому вигляді.
https://buketland.ua/image/cache/wp/gj/avtor_2023/january2025/buket_tsvetov_victoria_3-448x448.webp

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений