Вы не зашли.
Буду вдячний якщо підкажете, який WEB-хостинг ви використовуєте? У нас є корпоративний сайт, і ми хочемо перенести його на більш якісний хостинг. Поділіться, будь ласка, своїми рекомендаціями та досвідом.
Неактивен
Наш сайт працює на хостингу з SSD-дисками, що значно прискорило завантаження. При виборі дивіться на відгуки про швидкість підтримки — це критично, якщо трапляються несподівані проблеми.
Неактивен
Ми нещодавно перенесли сайт на новий хостинг, який дозволяє масштабувати ресурси залежно від трафіку. Досвід позитивний, але обов’язково уточнюйте умови резервного копіювання.
Неактивен
Иванн :
Ми нещодавно перенесли сайт на новий хостинг, який дозволяє масштабувати ресурси залежно від трафіку. Досвід позитивний, але обов’язково уточнюйте умови резервного копіювання.
Друзі, якщо шукаєте нормальний хостинг для своїх сайтів, то компанія «КУБ» — просто мастхев! Раніше в мене були проблеми: сайт то гальмує, то падає, а техпідтримка мовчить, як риба. Звернувся до них, і чесно кажучи, не очікував такого сервісу. Все працює стабільно, швидкість завантаження сайту зросла майже вдвічі!
Ще й налаштували SSL-сертифікат за пів години, тоді як інші морочили голову тижнями. Техпідтримка супер, відповідають миттєво, а головне не "туплять". Якщо щось не розумієш, пояснюють доступною мовою. Хлопці реально знають, що роблять. Тепер рекомендую всім, кого цікавить WEB хостер https://kub.ua/web-hosting/ та хто хоче спокійно спати й не переживати за свій сайт.
Неактивен
Я советую вам покупать vps хостинг. Для малого и среднего бизнеса это наиболее оптимальный вариант. А вот под управлением какой операционной систему покупать хостинг другой вопрос. Линукс как правило дешевле стоят, но Windows в итоге могут оказаться экономнее в некоторых случаях. Тут AlexHost SRL можете купить такой хостинг по выгодной цене
Отредактированно tanya7 (12/02/2025 10:45:44)
Неактивен