Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/02/2025 15:14:13

tbes50203
New member

Хто з вас проходив реабілітацію після травм хребта?

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто з вас проходив реабілітацію після травм хребта або спинного мозку в організації «Fizio»? Мій брат нещодавно потрапив в аварію і зараз дуже важко відновлюється після пошкодження хребта. Ми шукаємо місце, де йому можуть допомогти відновити рухливість і покращити загальний стан. Чула про «Fizio», що там є індивідуальний підхід до кожного пацієнта і різні методи лікування, але хочеться почути реальний досвід від тих, хто вже проходив курс у цьому центрі. Як вам результат? Як працює їхній підхід до реабілітації?

Неактивен

#2 05/02/2025 17:45:05

EvanDUke
New member

Re: Хто з вас проходив реабілітацію після травм хребта?

Моя історія дуже схожа — я також проходив реабілітацію в «Fizio» після серйозної травми хребта. Це дійсно одна з найкращих організацій, до яких я звертався. Перш за все, хочу сказати, що https://fizio.ua/reabilitacija-posle-tr … ogo-mozga/ відрізняється тим, що вони застосовують комплексний підхід до кожного пацієнта. У моєму випадку травма була дуже важка — перелом хребта. Перші кілька тижнів я просто не міг уявити, що зможу навіть ходити, але завдяки спеціальним методам реабілітації з кожним днем було краще. Один із найбільших плюсів цієї організації — це їхня команда. Тут працюють не лише фізіотерапевти, а й психологи, які допомагають налаштуватися на позитивний результат. Це дуже важливо після травми, коли морально дуже важко прийняти те, що сталося, і почати вірити в можливість відновлення. З психологами ми працювали над тим, щоб зберігати оптимізм і не здаватися. Це допомогло мені подолати страх і занепад духу в моменти, коли я думав, що відновлення може бути надто важким або навіть неможливим. Щодо фізіотерапії — то тут теж усе дуже добре. В «Fizio» використовують багато методів, серед яких вправи на спеціальних тренажерах, масажі, водна терапія. Водні процедури — це окрема тема. Вода знижує навантаження на хребет і дозволяє виконувати вправи, які були б неможливими на сухому. Такі заняття не лише полегшують біль, а й допомагають відновлювати рухливість. За результатами після кількох тижнів занять у басейні я помітив, що м’язи стали набагато сильнішими, а біль значно зменшився.

Неактивен

#3 05/02/2025 19:22:08

thiefcrazy98
New member

Re: Хто з вас проходив реабілітацію після травм хребта?

Дуже цікаво було почитати ваш досвід. Я сам зараз на стадії пошуку реабілітаційного центру після травми хребта, тому інформація від вас дуже цінна. Я чув про «Fizio» не тільки від пацієнтів, але й від лікарів, які рекомендують цей центр для тих, хто пережив серйозні травми. Дуже важливо, що тут не просто надають фізичну реабілітацію, а й працюють над психологічним аспектом відновлення. Сподіваюся, що моя реабілітація буде такою ж ефективною, як і у вас!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений