Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/05/2024 16:55:04

Fiola
Member

Дитячі іграшки

Підкажіть де можна купити дитячі іграшки за вигідною ціною?

Неактивен

#2 28/05/2024 17:02:53

DarinaYa
Member

Re: Дитячі іграшки

Можу порадити цей інтернет-магазин дитячих іграшок https://curtis.com.ua Тут гарний асортимент і у наявності є всі сучасні новинки. На деякі іграшки діють гарні знижки, тож можна купити їх за дуже вигідною ціною. Ми саме тут нещодавно доньці купили гарну м'яку іграшку, її якість відмінна, а доставка була швидкою.

Неактивен

#3 11/06/2024 13:46:16

Rennata
Member

Купуйте дітям тільки якісні іграшки. Краще обирати від перевірених часом виробників.

Неактивен

#4 11/06/2024 14:26:27

Anna
Member

Я з вами повністю згодна. Я також надаю перевагу брендовим товарам, особливо мені та дітям подобаються іграшки Дісней  На сайті Originaldolls замовляю, впевнена у якості та оригінальності товарів. А ще магазин пропонує завжди найкращий вибір та швидко доставляє замовлення. Подивіться, тут можна іграшки підібрати для дітей різного віку та статі.

Неактивен

#5 23/07/2024 16:40:05

Karven
Member

Мені дуже подобається магазин дитячих товарів Будинок Іграшок bi.ua/ukr/kharkov/. В них величезний вибір цікавих, красивих та оригінальних іграшок для діток різного віку. В асортименті є лего, машинки, ляльки, набори для творчості, різні розвивалочки для найменших і багато іншого. Якщо вам потрібна допомога з вибором, консультанти магазину завжди раді допомогти. Раджу звернути увагу на цей магазин. Впевнена вам також сподобається!)

Неактивен

#6 07/01/2025 11:15:35

Macha
Member

Нещодавно купували дитячу каталку-толокар на сайті https://atleto.ua/dytiachi-tovary/dytia … -tolokary/ Взяли модель у вигляді маленького автомобіля, синього кольору. Дитина в захваті! Толокар дуже зручний, якісно зроблений, всі деталі добре підігнані, нічого не скрипить і не люфтить. Особливо сподобалося, що є місце для зберігання іграшок під сидінням – малюк постійно щось туди складає. Доставка була швидка, і все прийшло в ідеальному стані. Сміливо можу рекомендувати!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений