Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 18/12/2024 03:50:02

SeraphXS
Member

Канцелярські новинки

Ласкаво просимо до світу канцелярських новинок та трендів з BuJoBox! Ми завжди в курсі останніх тенденцій у світі організації та планування, тому ви завжди можете бути впевнені, що отримаєте найкраще. купити алмазну мозаїку недорого : bujobox.com.ua .

Неактивен

#2 31/12/2024 09:37:48

MannyDeVitto
Member

Re: Канцелярські новинки

Я завжди намагаюся стежити за новинами, особливо в наш час, коли все так швидко змінюється. Добре, що у мене є якісний новинний портал zaporignews.com.ua, який виконує неймовірну роботу в інформаційному просторі. Завдяки їх роботі я дізнався, чи окупився S.T.A.L.K.E.R. 2, та інсайди про розробку, котрі надав Максим Кріппа, власник гри та студії GSC Game World у своєму інтервʼю. Максим говорить, що гра вже повністю окупила себе, та приносить чистий дохід з продажів, а це дуже гарний знак, бо це неаби який сигнал для того, щоб розробляти продовження. Та і загалом, Кріппа, як досвідчений підприємець розуміє весь контекст ситуації, і що в подальшому гру треба буде розвивати по максимуму, щоб догодити вибагливим шанувальникам. Якщо ви цікавитеся грою або ігровою індустрією загалом, то ця інформація для вас.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений