Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/12/2024 22:30:47

Korwor
Member

Ліки при розладі шлунку

У мене декілька днів тримається дискомфорт, і здається, що це через їжу, яку споживав позавчора. Симптоми включають здуття, біль у животі й легке відчуття нудоти. Що зазвичай приймаєте у таких випадках? Чи потрібна обов’язково консультація лікаря, чи можна обійтися аптечними засобами? Хотілося б почути ваш досвід, бо вже третій день триває, і це починає турбувати.

Неактивен

#2 23/12/2024 22:34:18

sergej
Member

Re: Ліки при розладі шлунку

Я зазвичай приймаю активоване вугілля або смекту – це допомагає позбавитися токсинів та нормалізувати стан. Також пробувала ферментні препарати, якщо відчувала, що шлунок не справляється з переварюванням їжі. Але якщо симптоми не проходять за декілька днів або є серйозні болі, то краще звернутися до лікаря. У будь-якому випадку слід пити більше води, щоб уникнути зневоднення.

Неактивен

#3 23/12/2024 22:53:00

Gerakl
Member

Цікаво, що смекта і активоване вугілля – це досить популярні засоби, але не завжди вони допомагають. У мене, наприклад, подібні симптоми найчастіше пов’язані з кишковою мікрофлорою, особливо після прийому їжі сумнівної якості. У таких випадках мені добре допомагали пробіотики. Наприклад, ліки на основі лактобактерій або комплексні пробіотичні препарати.

Неактивен

#4 23/12/2024 22:59:30

Purina
Member

Korwor :

У мене декілька днів тримається дискомфорт, і здається, що це через їжу, яку споживав позавчора. Симптоми включають здуття, біль у животі й легке відчуття нудоти. Що зазвичай приймаєте у таких випадках? Чи потрібна обов’язково консультація лікаря, чи можна обійтися аптечними засобами? Хотілося б почути ваш досвід, бо вже третій день триває, і це починає турбувати.

Важливо пам’ятати, що самолікування може бути небезпечним. Якщо симптоми тривають більше трьох днів або стають сильнішими, варто обов’язково звернутися до лікаря. Також не забувайте про режим харчування – легкі страви, теплий чай, багато рідини. Інколи навіть просто розвантаження організму на кілька днів допомагає відновитися. У таких ситуаціях я зазвичай обираю комплексний підхід.
Наприклад, Ентерол https://enterol.ua/likuvannya-diarei/ – це пробіотик, який чудово діє при розладах, викликаних дисбактеріозом чи інфекціями. Він нормалізує мікрофлору кишківника і одночасно має протимікробну дію. Окрім того, його можна приймати разом із сорбентами, такими як смекта чи активоване вугілля.
https://skrinshoter.ru/s/221224/pC4cGsmA.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-22-12-2024%2013:17:47.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений