Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/11/2024 23:14:40

Viktor_D
Member

Фільтри та насоси для басейнів

Привіт усім! Планую облаштувати басейн у дворі, і переді мною постало питання вибору фільтра та насоса. Читав, що без якісного очищення вода дуже швидко псується, але різновидів цього обладнання дуже багато, і я заплутався. Який тип фільтра краще обрати: піщаний, картриджний чи, можливо, діатомовий? А що з насосами? Чи варто переплачувати за моделі з додатковими функціями, наприклад, програмування часу роботи? Буду вдячний за будь-які поради, особливо якщо у когось є реальний досвід користування таким обладнанням.

Неактивен

#2 28/11/2024 23:16:37

Gerakl
Member

Re: Фільтри та насоси для басейнів

Привіт! Я маю невеликий басейн, і вже кілька років використовую піщаний фільтр із насосом середньої потужності. На мою думку, піщаний фільтр - оптимальний варіант для домашнього басейну, бо він добре справляється з очищенням і не потребує частої заміни матеріалів. Щодо насоса, все залежить від розміру басейну. Для басейнів невеликого об’єму вистачить стандартного насоса, а для великих краще взяти більш потужну модель.

Неактивен

#3 28/11/2024 23:19:50

juguh
Member

Щодо насосів: обираючи модель, важливо також звернути увагу на рівень шуму, особливо якщо басейн знаходиться поблизу будинку чи тераси. У мене, наприклад, насос із низьким рівнем шуму, і це суттєво покращує комфорт.

Неактивен

#4 28/11/2024 23:21:40

sergej
Member

Viktor_D :

Привіт усім! Планую облаштувати басейн у дворі, і переді мною постало питання вибору фільтра та насоса. Читав, що без якісного очищення вода дуже швидко псується, але різновидів цього обладнання дуже багато, і я заплутався. Який тип фільтра краще обрати: піщаний, картриджний чи, можливо, діатомовий? А що з насосами? Чи варто переплачувати за моделі з додатковими функціями, наприклад, програмування часу роботи? Буду вдячний за будь-які поради, особливо якщо у когось є реальний досвід користування таким обладнанням.

Що стосується фільтрів, то піщані – це найпопулярніший і доступний варіант. Їх легко обслуговувати, вони підходять для більшості домашніх басейнів. Картриджні фільтри також мають свої переваги – вони краще справляються з дрібними частинками, але потребують більш частого догляду. Діатомові ж вважаються найефективнішими, хоча й дорогими. Вибір насоса залежить від розміру басейну і ваших потреб. Якщо у вас великий басейн, радимо придивитися до моделей із функцією енергоефективності – вони допоможуть заощадити на електроенергії.
До речі, в інтернет-магазині Акваполіс https://aquapolis.ua/ можна вибрати самі басейни, різне обладнання для басейнів. Там є як базові варіанти для новачків, так і професійні моделі для тих, хто цінує якість і надійність. Ще раджу звернути увагу на моделі насосів із вбудованими таймерами – це дуже зручно, бо можна автоматизувати процес очищення.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений