Вы не зашли.
Інтернет-магазин Home&Pharma спеціалізується на постачанні медичних товарів для комплексного забезпечення здоров'я. Наш асортимент включає ортопедичні пристрої, засоби реабілітації, контрацептиви та діагностичне обладнання для домашнього використання. Вітаміни та біологічно активні добавки сприяють підтримці оптимального рівня здоров'я, а товари для догляду допоможуть підтримувати естетичний вигляд. сучасні термометри : homepharma.shop .
Неактивен
Перевірена компанія Medica+ спеціалізується на виробництві портативних апаратів, а саме вигідна інноваційна медична техніка для дому, яка створює найкращі рішення для підтримки здоров'я та краси всієї родини. Застосування японських технологій забезпечує високу ефективність та надійність продукції. Великий асортимент медтехніки високої якості може запропонувати кожному клієнту сучасні та необхідні пристрої, що допомагають легко контролювати стан здоров'я та зручно піклуватися про себе вдома. Від безпечних масажерів, тонометрів, алкотестерів і до різноманітних зволожувачів повітря — представлені пристрої забезпечать найкращу медичну підтримку у вашому повсякденному житті.
Неактивен