Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/09/2024 18:02:24

dimasta
Member

Які чоловічі парфуми на розлив краще купити?

Неактивен

#2 07/09/2024 18:13:12

jocapuk
Member

Re: Які чоловічі парфуми на розлив краще купити?

Вітаю! Якщо ви шукаєте стійкий і вишуканий аромат, чоловічі парфуми Christian Dior Sauvage - чудовий вибір. У "Файна Юкрайна" https://faynaukraina.com.ua/christian-dior-sauvage/848/ можна замовити цей аромат на розлив, що дає можливість випробувати його перед покупкою великого флакона. Sauvage поєднує свіжість з пряними нотками, що робить його ідеальним для повсякденного використання та особливих випадків.

Неактивен

#3 28/10/2024 12:22:33

dimasta :

Так само хочу своєму чоловікові якийсь цікавий аромат обрати

Неактивен

#4 29/10/2024 11:08:51

Журавленко Евгения :

dimasta :

На що будете орієнтуватись в першу чергу? Які аромати більше полюбляє ваш чоловік? Свіжі, чи більш солодші, пряні запахи? Бо я саме такі полюбляю найбільше. Раджу вам звернути увагу на бренд Lattafa https://rutaparfum.com.ua/lattafa , який випускає дуже якісні парфуми за помірними цінами. Є можливість замовляти такі як гуртом, так і в роздріб. Ось цей аромат дуже крутий та нереально стійкий
https://rutaparfum.com.ua/image/cache/catalog/photo/713vdn8soDL-228x228.jpg

Неактивен

#5 13/11/2024 12:40:53

Yana_M
Member

Журавленко Евгения :

dimasta :

Якщо обираєте парфуми, додайте маленький незначний сюрприз, який запам'ятається надовго!

Чоловіки зазвичай не звикли отримувати квіти, але уявіть їхню реакцію, якщо ви візьмете — і подаруєте! Ідеальний варіант? Діантуси. Стримані, стильні, без зайвої романтики, ці квіти підходять саме для чоловічого букета. Їхня текстура й відтінки додають брутальності, а лаконічна палітра робить композицію солідною та елегантною. Діантуси чудово підкреслять увагу до деталей і покажуть, що квіти можуть бути дійсно крутим сюрпризом до основного подарунка для чоловіків.

Неактивен

#6 14/11/2024 16:41:52

Yana_M :

Журавленко Евгения :

dimasta :

Якщо обираєте парфуми, додайте маленький незначний сюрприз, який запам'ятається надовго!

Ну так, сюрпризи полюбляють усі без вийнятку!

Неактивен

#7 15/11/2024 10:15:53

Diamond11
Member

Ох, це точно! Якось на день народження свого чоловіка я вирішила зробити дещо несподіване big_smile. Я звикла отримувати квіти. І тут мене осінило: "А чому б не подарувати їх чоловіку?" Тож пішла я до квіткової крамниці, вибрала букет із червоних діантусів — строгий, стильний, але з характером, як і мій чоловік.
Коли вручила йому цей букет, він, чесно кажучи, спершу аж розгубився. "Це мені? Квіти?" — перепитує. Я тільки посміхаюся: "Ну, а кому ж іще? Знаєш, це не просто квіти". Він уважно оглянув букет, тримає його в руках і каже: "Слухай, а це круто. Вони такі… мужні".
І знаєте, що мене здивувало найбільше? Він поставив їх у вазу сам, на своєму робочому столі. "Нехай стоять тут, мотивуватимуть", — пояснив. А через кілька днів розповів, що колеги на роботі теж звертали увагу: "Діантуси? Досить стильні".
Тож я вам скажу: чоловіки теж люблять увагу, просто треба знати, як її подати. А діантуси — справді ідеальний варіант. Вони й мужність підкреслять, і покажуть, що турбота може бути виражена в такій стильній формі. Тепер це наша маленька традиція — на особливі дати я додаю до подарунка букет діантусів, а чоловік завжди радіє, наче хлопчик. 😊

Неактивен

#8 15/11/2024 12:49:33

dimasta :

Це вже ви повинні самостійно для себе вирішувати. Ті аромати які подобаються одним людям, можуть геть не подобатись іншим. І навпаки! Тому не варто на це орієнтуватись)) Беріть те, що саме вам до душі! Ось де парфуми на розлив можете підібрати https://parfumerna-lavka.com/product-ca … vnye-duhi/ . Я цим зручним ресурсом користувалась вже неодноразово

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений