Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 01/06/2024 13:52:23

Erratum
Member

Роблокс для дітей

Мої діти захопилися Роблоксом, і я бачу, як вони годинами створюють у цій грі. Я хотів би знати, як можна направити це захоплення на щось освітнє та корисне? Чи є способи використання Роблоксу, які допомогли б вашій дитині розвивати навички, корисні в майбутньому?

Неактивен

#2 01/06/2024 15:16:11

Ess
Member

Re: Роблокс для дітей

Роблокс не тільки розважає, але й може стати чудовим інструментом для навчання. Зокрема, створення ігор в Roblox Studio може навчити вашу дитину програмуванню, дизайну та логічному мисленню. Main IT School в Києві пропонує курси, де діти можуть навчитися використовувати Roblox Studio для створення своїх ігор, що розвиває їхні творчі та технічні здібності. Це допоможе їм не просто грати, а створювати та реалізовувати власні проекти, що є неймовірно корисним у довгостроковій перспективі.

Неактивен

#3 23/08/2024 00:48:27

женя33
Member

Супер!

Неактивен

#4 23/08/2024 00:51:45

женя33
Member

Які ще розвиваючі сайти можете порадити?

Неактивен

#5 23/08/2024 00:57:57

verka22
Member

По-перше, є чудовий сайт з корисними статтями про різноманітні освітні методики і ресурси для дітей - це  https://moyadytyna.com.ua/ . На цьому сайті ви знайдете багато корисних статей, що допоможуть вибрати найкращі інструменти для розвитку дітей.

Ось деякі інші ресурси, які варто спробувати:

Khan Academy - платформа з безкоштовними уроками з математики, науки та інших предметів.
Starfall - сайт для розвитку мовних навичок у дітей дошкільного віку.
PBS Kids - пропонує безкоштовні освітні ігри та відео, що допомагають у розвитку різних навичок.
Duolingo - чудовий для вивчення нових мов у формі гри.
Ці ресурси пропонують багато різноманітних активностей для розвитку, тому спробуйте їх і подивіться, які найбільше підійдуть вашим дітям.

Неактивен

#6 17/10/2024 16:25:54

Yana_M
Member

Якщо лімітувати час гри, то насправді вона є дуже корисною.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений