Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/09/2024 12:27:39

Де можна знайти ГДЗ до підручника англ мови?

Всім привіт. Моя донька пішла у школу. Я думав, що поки ще домашніх завдань дітям у першому класі не задають. Але вчителька англійської мови вирішила, що краще її учні засвоювати матеріал будуть, якщо і вдома будуть працювати над слова і виконувати невеликі завдання. А я взагалі вже забув ту мову, адеж ще у школі її вивчав. Підкажіть, будь ласка, де я можу знайти ГДЗ до підручника Англійська мова авторів Г. К. Мітчелл, Марілені Малкоґіанні?

Неактивен

#2 16/09/2024 12:30:42

Карла
New member

Re: Де можна знайти ГДЗ до підручника англ мови?

Досить дивно таке чути, адже у школах, наскільки я знаю, в початкових класах взагалі домашніх завдань не задають. А ваша донька навчається у державній чи приватній школі?

Неактивен

#3 16/09/2024 12:34:18

Re: Де можна знайти ГДЗ до підручника англ мови?

Знаєте, а з однієї сторони вчителька права і я, навпевно, на її місці, також просила б учнів ще і трошки часу присвятити вдома вивченню англійської мови. Я думаю, що це дітям піде лише на користь. А щодо ГДЗ, то я також перевіряю виконання домашніх завдань, лише з такою допомогою. Авторе, ось на цьому сайті чи можете знайти відповіді до підручника Англійської мови у 1 класі авторів Г. К. Мітчелл, Марілені Малкоґіанні тут https://11gdz.com.ua/1-klas/anglijska-m … -2023.html

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений