Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 21/01/2020 20:54:56

Kapella
Member

Какие квартиры посмотреть?

Хочется свое жилье. Как думаете что лучше новый дом или вторичка? Найти бы хорошую 2-комнатную квартиру в Киеве. Поможете?

Неактивен

#2 21/01/2020 23:06:01

Konyaschka
Member

Re: Какие квартиры посмотреть?

Kapella :

Хочется свое жилье. Как думаете что лучше новый дом или вторичка? Найти бы хорошую 2-комнатную квартиру в Киеве. Поможете?

Вы имеете в виду тот который строится? Тогда вот этот вариант гляньте www.resident.house/ru/parameters/dvuhkomnatnaya/ довольно неплохой. Единственный новый дом на улице Владимирской, в котором сочетаются аристократизм и непоказная роскошь. Но надо смотреть как вам расположение да и вообще. Лично мне очень нравится инфраструктура, сами квартиры все продумано до мелочей.

Неактивен

#3 15/08/2023 19:01:49

Larisochka
Member

Мы сейчас тоже выбираем жилье . Решили вторичку брать .

Неактивен

#4 15/08/2023 19:25:34

ArturGomchin
Member

Есл же будете брать вторичку, очень советую вам воспользоваться сервисом https://scanbe.io/ru/properties и проверить там недвижимость, владельца данного жилья и т.д. Это очень удобно, я тоже у них всегда и всех/всё перепроверяю .

Неактивен

#5 11/09/2023 10:14:45

Kapella :

Я бы на вашем месте смотрела только новостройку

Неактивен

#6 12/09/2023 10:30:46

Журавленко Евгения :

Kapella :

Я бы на вашем месте смотрела только новостройку

Ось і мені так здається. Так, за ціною вторинна нерухомість буде вартувати дешевше, але все ж таки у нового житла є набагато більше переваг! Ми із чоловіком лише нову квартиру будемо купувати в Ірпені. Дивимось на City Park 2 черга https://synergy-bud.com.ua/projects/city-park-2-cherga/ . Дуже мені подобається цей ЖК - комфортний, зручний, з прекрасною інфраструктурою навкруги

Неактивен

#7 12/10/2023 16:57:24

Gaerlok
Member

В Ирпене и Бучи сейчас очень качественно жильё стали строить

Неактивен

#8 13/10/2023 09:00:58

Gaerlok :

В Ирпене и Бучи сейчас очень качественно жильё стали строить

До речі ви зараз праві. Я так само подібну тенденцію вже встиг помітити і чесно кажучи, вона мене дуже тішить! Взяти навіть як приклад ЖК Green Life який зараз у Ірпені будують. Розмішується будинок в чудовій екологічній місцевості, є абсолютно уся інфраструктура навкруги, завдяки якій проживати в цьому будинку буде максимально комфортно. Точно знаю, що зараз можна отримати непогану знижку від забудовника. Тому варто цим моментом скористатись

Неактивен

#9 01/11/2023 10:11:21

Gigi
Member

Київ останні років 15 активно забудовують, тому варіантів для покупки дуже багато. Якщо бюджет обмежений, то є сенс подумати за передмістя столиці і софія нова буде гідним варіантом. А на гроші, що залишилися, зробити хороший ремонт і обставити квартиру меблями.

Неактивен

#10 09/11/2023 17:54:24

дякую за інформацію

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений