Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 30/08/2023 00:54:39

juguh
Member

Який басейн купити?

Я зовсім новачок у виборі басейну, і взагалі, у цій темі нічого не розумію. Хочу купити басейн для своєї ділянки, але вибір величезний, і я взагалі не знаю, з чого почати. Який басейн краще: надувний чи рамковий? Які розміри вважаються оптимальними? І взагалі, на що варто звертати увагу під час виборів? Буду вдячний за будь-які поради!

Неактивен

#2 30/08/2023 00:54:48

Korwor
Member

Re: Який басейн купити?

З вибором справді можна трохи заморочитися, але не хвилюйся, я допоможу розібратися. Спочатку, рішення між надувним та рамковим басейном залежить від твоїх переваг та бюджету. Надувні легко встановити, але менш стійкі до пошкоджень. Рамкові - міцніші, але вимагають більше часу на монтаж. Що стосується розмірів, багато залежить від площі ділянки та кількості людей, які купатимуться. Крім цього, зверніть увагу на матеріал басейну та наявність системи фільтрації. Вдалого вибору!

Неактивен

#3 30/08/2023 00:55:34

juguh
Member

Дуже цінні поради, я відчуваю, що починаю розуміти, з чого почати. Залишилося питання щодо розмірів: у мене невелика ділянка, напевно, безглуздо брати занадто великий басейн? І ще мене бентежить догляд за басейном. Це складно?

Неактивен

#4 30/08/2023 00:55:53

yaroslav79
Member

juguh :

Я зовсім новачок у виборі басейну, і взагалі, у цій темі нічого не розумію. Хочу купити басейн для своєї ділянки, але вибір величезний, і я взагалі не знаю, з чого почати. Який басейн краще: надувний чи рамковий? Які розміри вважаються оптимальними? І взагалі, на що варто звертати увагу під час виборів? Буду вдячний за будь-які поради!

Щодо розмірів, справді ділянку варто враховувати. Адже, крім самого басейну, потрібно передбачити ще місце для проходу та відпочинку. Оптимальний розмір – це, наприклад, 3x5 метрів, але це можна підлаштовувати під свої умови. Щодо догляду за басейном, сучасні моделі часто оснащені системами фільтрації та хімічної обробки води, що значно полегшує процес.

Однак регулярна перевірка рівня хлору та pH все одно буде потрібна. Зараз, до речі, в інтернет магазині “Аquapolis” є чудовий каталог басейнів Intex https://aquapolis.ua/pools/proizvoditel/intex.html тут ти зможеш знайти відповідну модель і навіть отримати консультацію щодо вибору. Наприклад, Intex Metal Frame 305x76 см – відмінний варіант для невеликої ділянки. Він міцний, надійний та в комплекті з фільтром.

https://i.postimg.cc/909Sm0mn/image.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений