Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/03/2023 13:30:49

Gerakl
Member

Знайти хорошого психолога

Доброго дня! Я думаю, що мій стан погіршується, і я не знаю, що робити.
Можливо, мені потрібно поговорити з психологом. Але я не знаю, як знайти доброго спеціаліста.

Неактивен

#2 23/03/2023 13:36:33

Kisa
Member

Re: Знайти хорошого психолога

Добрий день. Так, психолог може бути корисним для вас, якщо ви відчуваєте сильний стрес або депресію. Ви можете знайти психолога у своєму районі або звернутись до онлайн-платформи.

Неактивен

#3 23/03/2023 13:43:07

Korwor
Member

Привіт. От мене зараз також цікавлять саме послуги онлайн психології. Які переваги онлайн-платформи? Якісь можливо ви знаєте? Що порадите? Куди краще звернутись? Буду вдячний.

Неактивен

#4 23/03/2023 13:50:37

tanykaa
Member

Gerakl :

Можливо, мені потрібно поговорити з психологом. Але я не знаю, як знайти доброго спеціаліста.

На онлайн-платформі ви можете знайти психолога, який підходить саме вашим потребам і працює в зручний для вас час. Також це може бути дешевше, ніж особиста консультація.
На платформі https://psychologyua.com ви можеш переглядати профілі психологів, читати відгуки від інших користувачів та обирати психолога, з яким хочете працювати. Я от працювала з одним з цих психологів. Він мені, свого часу, допоміг розібратись в проблемі та досить швидко реабілітуватись.

Неактивен

#5 22/04/2023 12:40:10

Инга
Member

Порой очень сложно найти выход из затруднительной ситуации, лично мне помогла консультация у психолога Максима Жидко https://neopsychology.space/consultatio … iya-zhydko
Психолог компетентный, помог по-новому посмотреть на жизнь и найти силы двигаться дальше.
Попробуйте проконсультироваться у этого специалиста, если тяжело принять решение самостоятельно...

Неактивен

#6 25/04/2023 09:39:54

1Vlad
Member

Инга :

Порой очень сложно найти выход из затруднительной ситуации, лично мне помогла консультация у психолога Максима Жидко https://neopsychology.space/consultatio … iya-zhydko
Психолог компетентный, помог по-новому посмотреть на жизнь и найти силы двигаться дальше.
Попробуйте проконсультироваться у этого специалиста, если тяжело принять решение самостоятельно...

Чудовий психолог. Звертався до нього.

Неактивен

#7 20/06/2023 18:21:59

Larisochka
Member

Я теж шукаю психолога чи психотерапевта/психоаналітика . Може когось порадите ?

Неактивен

#8 20/06/2023 18:31:16

rozanamri
Member

Я з недавнього часу в терапії і мені дуже подобається результат, моральне самопочуття стало набагато кращим, зменшилася нервозність і т.д. Я відвідую Христину Рахубовську, можете також ознайомитися з її послугами https://rakhubovska.com/ . Вона психоаналітик, з яким є можливість працювати онлайн і це прям дуже зручно.

Неактивен

#9 29/09/2023 13:06:27

princess_ka
Member

Gerakl :

А, что именно вас беспокоит?
Депрессия?
Тревожность?

Неактивен

#10 29/09/2023 13:07:21

princess_ka
Member

rozanamri :

Я з недавнього часу в терапії і мені дуже подобається результат, моральне самопочуття стало набагато кращим, зменшилася нервозність і т.д. Я відвідую Христину Рахубовську, можете також ознайомитися з її послугами . Вона психоаналітик, з яким є можливість працювати онлайн і це прям дуже зручно.

Слышала про нее.
Вроде бы, неплохой специалист.

Неактивен

#11 29/09/2023 13:08:41

Gerakl :

Написала вам в личные сообщения.
Посмотрите.
Это контакты психолога, которого посещает моя сестра.

Неактивен

#12 29/09/2023 13:54:47

Gerakl :

Так, а какая именно у вас проблема?
Что беспокоит?
Депрессия?

В любом случае, я могу вам порекомендовать Марию Кравчук.
У нее есть консультация психолога онлайн.
Запишитесь на прием.
Она поможет.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений