Вы не зашли.
Привіт! Хочемо купити деяку сільськогосподарську техніку. Де зазвичай вибирають та купують такую техніку?
Може хтось зіштовхувався реально і купував якісь мотоблоки чи міні-трактори?
Неактивен
Доброго дня. А мене цікавить техніка для виноградників та деяке обладнання для цього ж напрямку. Де б порадили подивитись гарні пропозиції? Буду вдячний за поради.
Неактивен
Korwor :
Доброго дня. А мене цікавить техніка для виноградників та деяке обладнання для цього ж напрямку. Де б порадили подивитись гарні пропозиції? Буду вдячний за поради.
Про це можу запитати у свого родича, який має свої великі виноградники і має багато обладнання для догляду. Може щось підкаже з цього напрямку. Напишу тоді вам.
Неактивен
Viktor_D :
Привіт! Хочемо купити деяку сільськогосподарську техніку. Де зазвичай вибирають та купують такую техніку?
Ви даремно не уточнили, що саме вам потрібно з сільськогосподарської техніки? Тому щось конкретно радити мені складно. Але можу порадити вам ту інтернет-платформу, яка пропонує техніку від кращих світових виробників сільськогосподарського обладнання. Agriline Україна https://agriline.ua/ - спеціалізований онлайн-майданчик з продажу різної сільськогосподарської техніки, обладнання і запчастин. Ресурс надійний та перевірений на власному досвіді покупок. На цьому сайті дуже зручно вибирати будь-яку техніку та обладнання, а також - запчастин.
Неактивен
Трактор это не заменимая техника в сельском хозяйстве, но не для кого не секрет, что со временем его нужно чинить, а запчасти найти не всегда так и просто. Но, могу всем посоветовать поставщика компанию «АГРО-КРАИНА» https://agro-kraina.in.ua/zapchasti-mtz/ который уже не один год на рынке, в их интернет-магазине я всегда нахожу все необходимые запчасти для трактора, по доступной цене и идеального качества. Рекомендую.
Неактивен
та а где ее можно еще купить. наверное они есть только там где продают технику. вот и идите в них и смотрите то что вам нужно.
Неактивен
Та все залежить яку сільгосптехніку ви хочете собі купити. Якщо міні трактор тобто ось такий сайт на якому можна вибрати собі вподобаний по марці і ціні. І там замовити. Вони його вам доставлять в короткий термін. І там міні трактора завжди є в продажу не залежно від сезону. У мене знайома там собі купила міні трактор. І він їй відмінно допомагає в городі і працює як годинник.
Неактивен
Viktor_D :
От як раз таки придбання мінітрактора нас зараз дуже цікавить
Неактивен
Журавленко Евгения :
Viktor_D :
Може хтось зіштовхувався реально і купував якісь мотоблоки чи міні-трактори?От як раз таки придбання мінітрактора нас зараз дуже цікавить
А який приблизно бюджет ви готуєте на придбання мінітрактора? Яка конкретно марка вас цікавить, пріоритетні технічні показники? Вибачте що питань так багато, але вони завжди виникають коли таке завдання постає. Варіантів може бути надто багато, тому якось потрібно коло пошуку звужувати. Я би вам радив Мінітрактор Шифенг як варіант розглянути. В мене такий є на господарстві. Дуже економний в плані палива ( працює на дизелі), функціональний та легкий в управлінні. Ось так сам трактор виглядає
Неактивен
Когда выбираешь сельскохозяйственную технику, важно доверять профессионалам. Мы купили мотоблок в магазине, который на рынке уже 17 лет. Тут только надёжные производители и отличное обслуживание. Это был правильный выбор: техника работает идеально, а мы уверены в её качестве!
Неактивен