Вы не зашли.
Як можна вирішити і змінити ситуацію? В мене є сайт з товаром, але бачу, що дуже мало замовлень по ньому є. Може щось не так налаштовано? Програмісти, які створювали його обіцяли, що ве буде добре, а зараз не можу до них звернутись, не можу знайти. Хто може допомогти?
Неактивен
Під час створення сайту програмісти повинні точно прописувати ключі, щоб сайт швидко знаходився в пошукових системах. Ваш сайт треба подивитись, і провести повноцінний інтернет-маркетинг Це приведе до активнішого пришвидшення показів вашого сайту на запит. Ви відчуєте відразу різницю і будете отримувати більше замовлень.
Неактивен
Я розумію, що багато залежить від вірності написання сайту. Дякую, звернусь на ваш сайт, може вони мені допоможуть виправити ситуацію.
Неактивен
Конечно нужно добавить продвижение сайта чтобы можно было действительно увеличить количество клиентов и заказы. Рекомендую обратиться в агентство интернет-маркетинга https://weratel.com.ua . На самом деле разработчики вашего сайта могут быть и не виноваты, так как продвижение сайта это планомерный систематический процесс и в создание сайта он не входит, это отдельная услуга.
Отредактированно Лапушка (15/08/2022 22:49:52)
Неактивен
Ласточка :
Як можна вирішити і змінити ситуацію? В мене є сайт з товаром, але бачу, що дуже мало замовлень по ньому є. Може щось не так налаштовано? Програмісти, які створювали його обіцяли, що ве буде добре, а зараз не можу до них звернутись, не можу знайти. Хто може допомогти?
У меня тоже, сейчас, с заказами не очень.
Почитаю вместе с вами рекомендации как это исправить.
Неактивен
Король Лев :
Під час створення сайту програмісти повинні точно прописувати ключі, щоб сайт швидко знаходився в пошукових системах. Ваш сайт треба подивитись, і провести повноцінний інтернет-маркетинг Це приведе до активнішого пришвидшення показів вашого сайту на запит. Ви відчуєте відразу різницю і будете отримувати більше замовлень.
Спасибо.
Изучу этот вопрос.
Неактивен
Ласточка :
Скинула вам в личные сообщения контакты хорошего специалиста.
Он вам поможет.
Неактивен
Ласточка :
Вам треба замовити сео-просування.
Ось сайт https://9.lviv.ua/ та номер телефону 093 500 02 13 студії з якою я особисто співпрацюю.
Вони займаються просуванням мого магазину і я можу сказати, що дуже задоволена.
Подзвоніть та проконсультуйтеся з менеджером.
Він розкаже вам про все більш детально.
Неактивен