Вы не зашли.
Форумчани та форумчанки, поділіться посиланнями на магазини, де можна прицінитися до шкільних товарів по нормальним цінам, вже активно готуюся до навчального року, оббігала магазини і що можу сказати - ціни то жах.
Неактивен
Ціни - згодна - жах, і не тільки школи це стосується, особливо мене дратує, те - що ми так активно малих до тієї школи готуємо, а вони знову більшу частину навчального року будуть вдома сидіти і вчитися через комп'ютер.
Неактивен
Та мені чоловік теж саме сказав - чого ти нервуєшь, все одно вони дома сидять, навіщо купувати. А я от думаю - раптом у новому навчальному році, діти будуть ходити до школи за нормальною схемою, а не так як вже два роки поспіль.
Неактивен
Погляд я б сказала дуже оптимістичний, але нажаль навряд чи реальний, є в мене сумніви, що діти будуть як раніше ходити до школи, ви уявляєте яка економія для школи - отаплювати не треба, столовка зачинена… але все одно готувати дитину до школи доводиться, я нещодавно шкільний рюкзак для сина замовляла, ось тут - https://office-centre.com.ua/catalog/sh … i_shkilni/
Неактивен