Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 15/09/2019 13:29:09

як розмалювати пряники

Привіт, усім! Треба порада досвідчених майстрів по виготовленню пряників. Хочу на дитячій день народження наробити пряників, у вигляді іграшок і розмалювати їх. Вже поекспериментувала, начебто все добре виходить, але не можу зробити тоненькі лінії, як це можна зробити.

Неактивен

#2 15/09/2019 13:29:54

Re: як розмалювати пряники

Ну, я не великий майстер, розпису пряників, але декілька разів робила надписи на тортах цукровою мастикою. Зрізала маненьки куточок з пакета і акуратно видавлювала масу на поверхню. Начебто все добре виходило.

Неактивен

#3 15/09/2019 13:31:30

Я теж так робила, принаймні намагалася... то  маса не така густа як потрібно і тече, або взагалі не давиться, бо занадто густа. От і вирішила спитати мож хтось щось порадить і є простіший вихід, щоб не мучитися з цукровою масою.

Неактивен

#4 15/09/2019 13:32:46

Катрин
Member

Я останнім часом, якщо мені потрібно щось на торті написати, то використовую харчові маркери або фломастери - це як для простого малювання, але фарба всередені харчова і нею можна розписувати кондитерські вироби. Маркери дорожчі, а от фломастери ви можете замовити спокійно, особливо якщо це разова потреба. Особисто я замовляла в магазині Тортіно - https://tortino.com.ua/product-category … i-olivtsi/

Неактивен

#5 15/09/2019 13:34:57

Я одного разу у магазині натрапила на цукрові олівці - це туби з цукровою масою, а от про кондитерські фломастери і маркери чую вперше, дякую за інформацію - мені це теж цікаво.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений