Вы не зашли.
Я хочу дізнатися, чи можливо надрукувати календарі в Україні? Я розумію, що в багатьох країнах є друкарні, які спеціалізуються на виготовленні календарів, але чи є такі послуги в Україні? Чи є якісь особливості чи обмеження, які варто враховувати під час такого замовлення? Які матеріали, дизайни чи формати доступні для друку в наших друкарнях? Хотілося б почути відгуки від тих, хто вже користувався такими послугами. Як швидко можна отримати готовий продукт і які орієнтовні ціни на різні варіанти?
Неактивен
Так, друк календарів в Україні — це не проблема. Окрім стандартних варіантів, можна знайти друкарні, які допоможуть з нестандартними замовленнями, наприклад, календарі на екологічних матеріалах або з індивідуальним дизайном, що стане гарним подарунком або корпоративним сувеніром. Процес дуже зручний, адже є можливість не тільки вибирати стиль, а й самому надавати дизайнерські макети. Ціни коливаються в залежності від тиражу та обраного матеріалу, але, як правило, вони доступні. Можна знайти навіть вигідні варіанти для малих бізнесів, особливо якщо замовляти друк у невеликих кількостях.
Неактивен
З досвіду можу сказати, що в Україні без проблем можна зробити друк календарів https://hotprint.ua/uk/production/calendars . Деякі друкарні спеціалізуються саме на цьому. Вони можуть запропонувати різноманітні формати, від стандартних настінних до настільних варіантів. Я замовляв кілька разів і залишився задоволений результатом. Що стосується матеріалів, то можна обрати як класичний папір, так і більш ексклюзивні варіанти, наприклад, ламінований чи картон. Важливо лише заздалегідь визначити, який дизайн хочеш, адже це впливає на вартість. Іноді можна отримати готовий продукт за 2-3 тижні, в залежності від складності замовлення.
Неактивен