Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/11/2023 12:32:43

jord
Member

Надійний нотаріус у Харкові

Планую купити нерухомість у Харкові, дуже гарна пропозиція у центрі міста, але ціна низька. Є сумніви, що з документами щось не так, порадили звернутися до нотаріуса, щоб там скласти договір куплі-продажу, перевірити документи. Куди краще?

Неактивен

 

#2 25/11/2023 12:33:34

Ксюша656
Member

Re: Надійний нотаріус у Харкові

Можливо, варто звернутися до адвоката, який спеціалізується на нерухомості. Він зможе здійснити комплексну перевірку документів, а також порадити, чи є потреба в додаткових юридичних заходах для забезпечення вашої безпеки при покупці. Це може бути особливо корисно, якщо у вас є серйозні сумніви.

Неактивен

 

#3 25/11/2023 12:35:35

yaroslav79
Member

Re: Надійний нотаріус у Харкові

Зараз такий час, що деякі люди готові віддати майно дешевше і це нормально, бо ніхто не хоче ризикувати, тут скоріше людський фактор діє. Але рішення вірне, без надійного нотаріуса не обійтися треба,  щоб усе було задокументовано.

Неактивен

 

#4 25/11/2023 12:43:13

Re: Надійний нотаріус у Харкові

Як показує практика, гарного нотаріуса не так просто знайти, я сам працюю у такій сфері, де постійно треба користуватися послугами спеціалістів і неодноразово натрапляв на тих, хто ставиться до роботи не серйозно, а наслідки у цього самі знаєте які...
Так ось, останні декілька років користуюся послугами Ральченко - це приватний нотаріус на Олексіївці https://notarius-alekseevka.kh.ua/ надає усі види нотаріальних дій, а головне, що дійсно знається на своїй справі, окрім професійної допомоги тут завжди можна розраховувати на конфіденційність. Попередньо можна зателефонувати та отримати консультацію щодо вашого питання, але сам отримував тут допомогу щодо куплі-продажу.
Ціни більш ніж адекватні, впевнений, що ви будете задоволені.

Неактивен

 

#5 22/02/2024 18:28:24

Re: Надійний нотаріус у Харкові

А мені потрібен нотаріус в Києві. Хто може порадити досвідченого спеціаліста?

Неактивен

 

#6 23/02/2024 10:09:31

Re: Надійний нотаріус у Харкові

Журавленко Евгения :

А мені потрібен нотаріус в Києві. Хто може порадити досвідченого спеціаліста?

Так ви можете сміливо звернутись зі своїм питанням до Горбурова Кирила Євгеновича. Цей нотаріус в Шевченківському районі веде свою юридичну практику вже не перший рік. Приймає щодня, може навіть на вихідних приділити вам увагу, якщо питання потребує нагального вирішення. Свої нотаріальні послуги Кирило Євгенович надає комплексно і  дуже оперативно готує всі необхідні документи

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений