Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 06/02/2023 11:29:50

Darius4678
Member

Електрична тепла підлога

Електрична тепла підлога, представлена в каталозі https://leto.net.ua/ua/poltava.html , - відмінна альтернатива водяному аналогу. Ціна на електричні теплі підлоги залежить від виробника і площі опалювального приміщення.

Неактивен

 

#2 06/04/2023 16:48:26

Karven
Member

Re: Електрична тепла підлога

Дякую за вашу рекомендацію. Ми якраз плануємо робити ремонт в своїй квартирі в новобудові і теж думаємо про те, щоб зробити теплу підлогу у ванній та кухні. Але для початку треба знайти хороших майстрів, які зроблять капітальний ремонт. Думаю з ними вже можна буде порадитися з приводу підлоги.

Неактивен

 

#3 09/04/2023 10:13:10

Pton
Member

Re: Електрична тепла підлога

Ми коли заїжджали в квартиру і робили ремонт, то також робили теплу підлогу і ще ні разу не пошкодували про це рішення. Це дуже зручно. Я не люблю килимів і тепла підлога в цьому випадку дуже виручає. А щодо ремотної бригади, то раджу вам звернутися сюди smart-remont.in.ua/uk. Ці хлопці робили ремонт у нас, включаючи й укладку теплої підлоги і ми задоволені роботами цих спеціалістів. Працювали швидко, якісно, допомагали з вибором і закупкою матералів. Все супер. Раджу звернутися.

Неактивен

 

#4 17/12/2023 23:01:33

fial1771la
Member

Re: Електрична тепла підлога

ЯК на мене, то тепла підлога, це справді цікаве та практичне рішення для ремонту сучасної оселі.

Неактивен

 

#5 18/12/2023 11:03:24

nadinka849
Member

Re: Електрична тепла підлога

Тепла підлога, це справді функціональне та дуже розумне рішення, для сучасного ремонту. Якщо вирішили встановити у себе теплу підлогу, тоді зверніться до компанії "Тепла підлога всім". Компанія не перший рік на ринку та пропонує широкий асортимент товарів для теплої підлоги. В них можна придбати нагрівальний кабель в стяжку https://teplapidlogavsim.com/nagrivalni … u-styazhku та інші елементи для теплої підлоги. У них на сайті можна знайти всю необхідну інформацію, яка стосується покупки товарів для теплої підлоги.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений