Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 09/12/2023 20:31:40

Як правильно вибрати рацію?

Доброго дня всім на форумі! Я хочу купити своєму другові радіостанцію або рацію на подарунок, але як вибрати найкращу? Які характеристики важливі? Може є які-небудь бренди, на які варто звернути увагу? І що таке частотний діапазон? Буду вдячна за будь-які поради!

Неактивен

 

#2 09/12/2023 20:32:42

Krasin
Member

Re: Як правильно вибрати рацію?

Вибір радіостанції - це захоплива справа! Що можу сказати - звертайте увагу на потужність передавача і діапазон частот. Бренди, які можу порекомендувати, - Yaesu, Kenwood, Icom. Для регулярного використання важливо мати багатоканальний прилад. Звертайте увагу на зручність управління та якість звуку. Удачі у виборі!

Неактивен

 

#3 09/12/2023 20:44:49

Re: Як правильно вибрати рацію?

Дякую за поради! Але що таке діапазон частот і чому він важливий? І як розібратися в усіх цих моделях? Як я можу бути впевнена, що обрана модель станції відповідає всім  потребам?

Неактивен

 

#4 09/12/2023 20:57:43

Krasin
Member

Re: Як правильно вибрати рацію?

Отже, діапазон частот визначає, на яких частотах працює радіостанція. Важливо враховувати місцеві закони і обмеження. Щодо вибору моделі - звертайте увагу на потужність, можливості програмування каналів та наявність функцій, які ваш друг може використовувати. Перед покупкою, обов'язково проконсультуйтеся з фахівцями, а також перегляньте відгуки покупців.
А вибрати надійну рацію можна в ось тут https://allo.ua/ua/products/radiostancii/ в інтернет-магазині Алло. Як варіант, раджу розглянути портативну рацію Baofeng BF-888S комплект 2 шт., UHF, 5 Вт, 1500 мАч з гарнітурою з дальністю зв'язку до 8 кілометрів.
https://i.imgur.com/huKPKmQ.png

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений