Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/05/2023 23:49:10

Erratum
Member

Дрібна моторика

Хочу дізнатися, які цікаві вправи для розвитку дрібної моторики ви можете порекомендувати для дітей дошкільного віку? Можливо, у вас є якісь особливі методики або ігри, які допомагають удосконалити рухові навички і моторику пальців? Буду вдячний за вашу думку!

Неактивен

 

#2 24/05/2023 23:59:18

Ess
Member

Re: Дрібна моторика

Останнім часом я відкрив для себе портал AneLok, де знайшов багато цікавих ідей для розвитку дрібної моторики у дітей. Наприклад, використання пазлів або конструювальних наборів може допомогти розвинути моторику пальців і координацію рухів. Сенсорні ігри для дітей раннього віку https://anelok.in.ua/product-category/z … sensoryka/  заслуговують особливої уваги, адже вони є втіленням надзвичайно креативного задуму. Це унікальний портал, де вчителі та вихователі мають змогу отримати в цифровому форматі унікальні дидактичні наробки, які створені за самими сучасними розвивальними методиками.

Неактивен

 

#3 05/06/2023 17:57:04

Килька
Member

Re: Дрібна моторика

Да, надо смотреть на конструкторы - они как раз призваны для того, чтоб эту самую моторику развивать. Я малому нашла один магазин, где конструкторы для мальчиков https://obetty.com.ua/konstruktory/kons … malchikov/ продаются относительно недорого и заказываю тогда, когда прежний конструктор надоедает. Благо, что цены тут более чем привлекательные, так что я не разоряюсь на том, что балую своего малыша)

Неактивен

 

#4 04/07/2023 16:09:33

VeroNika
Member

Re: Дрібна моторика

Краще за все для дрібної моторики купувати конструктори

Неактивен

 

#5 06/07/2023 14:35:07

Katalinka
Member

Re: Дрібна моторика

Згодна із Вами, саме тому у нас вдома дуже багато різноманітних конструкторів, в основному всі я купую у гіпермаркеті АШАН. В них можна купити конструктор маленький та великий, в залежності від віку дитини та її вподобань. Магазин пропонує тільки якісні конструктори та доступні ціни на них.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений