Художній вітраж на стелю на замовлення.

Изображение 1. Художній вітраж на стелю на замовлення.

Цена: 500 $
Продавец: CRAFTART — сучасна студія дизайну та ремонту

Студія CRAFTART виготовить на замовлення художній вітраж на стелю будь-якої конфігурації та складності у Львові. Враховуючи стиль вашого інтер’єру та ваші побажання виконаємо та встановимо вітраж у стелю за попередньо намальованим індивідуальним проектом. Кожен наш скляний виріб є унікальний та немає повторів. При виготовленні вітража використовуємо виключно скло та матеріали провідних виробників Сполучених Штатів Америки. Цінавітража формується від складності малюнку та кількості скляних деталей.
Робимо: заміри, варіанти ескізів в масштабі, підбір колірної гами вітражного скла, виконуємо та встановлюємо вітраж у стелю. При потребі виконаємо всі робочі креслення для самої стелі та конструкції. Співпрацюємо з дизайнерами та архітекторами. Використовуємо необхідний сюжет та колористику для досягнення мети.
CRAFTART допоможе здійснити ваш неординарний задум для сучасного інтер’єру та високохудожній стильний вітраж на стелю стане ексклюзивним акцентом. Художній вітраж в стелі додасть затишку та аристократичного шарму вашому дому. Ми допоможемо спроектувати та реалізувати унікальні інтер’єрні рішення на будь-який смак. Художній вітраж на стелю - ексклюзивний декор для квартири чи приватного будинку, що з плином часу не втратить актуальності.
Производитель: СRAFTART
Сайт: craftart.com.ua/vitrazhi/steli/

Изображение 2. Художній вітраж на стелю на замовлення.Изображение 3. Художній вітраж на стелю на замовлення.Изображение 4. Художній вітраж на стелю на замовлення.Изображение 5. Художній вітраж на стелю на замовлення.