Вітраж в двері, вікна та ніші на замовлення

Изображение 1. Вітраж в двері, вікна та ніші на замовлення

Цена: 500 $
Продавец: CRAFTART — сучасна студія дизайну та ремонту

Студія CRAFTART займається професійним виготовленням вітражу у двері та вікна протягом 20 років. Для виконання вітражуудверівикористовуємо найкращі матеріали провідних світових брендів. Вироби виготовляємо в техніці «Тіффані», що дозволяє добитись складного малюнку та тонкої акуратної пайки.
Художники-вітражисти студії Craftart допоможуть розробити унікальний проєкт з урахуванням всіх ваших побажань. Створимо попередній ескіз вітража у двері та вікна, допоможемо визначитися з варіантом, що органічно впишеться в колористику будь-якого приміщення.
Виконаємо вітраж на різноманітну тематику та обраній колірній гамі. Кожен вітраж є унікальним і виконується для конкретного замовника. Оглянути наші роботи можна на сторінках сайту CRAFTART. Наші майстри візьмуть на себе всі монтажні та декоративні роботи із виїздом по Львову та Україні.
Производитель: СRAFTART
Сайт: craftart.com.ua/vitrazhi/dveri-vikna-vstavky/

Изображение 2. Вітраж в двері, вікна та ніші на замовленняИзображение 3. Вітраж в двері, вікна та ніші на замовленняИзображение 4. Вітраж в двері, вікна та ніші на замовленняИзображение 5. Вітраж в двері, вікна та ніші на замовлення