Декоративна плитка «Класична» білого кольору.

Изображение 1. Декоративна плитка «Класична» білого кольору.

Цена: 230 грн.
Продавец: CRAFTART — сучасна студія дизайну та ремонту

Декоративна плитка «Класична» білого кольору з гіпсу за ціною виробника. Застосовується для внутрішнього оздоблення стін, арок, ніш, камінів, колон у різних приміщеннях. Рельєфна поверхня гіпсової плитки білого кольору має неперевершений вигляд на стінах у коридорі, кухні та інших кімнатах. Гіпсовий цегляний декор, що створює імітацію білої цегляної кладки популярний в сучасних інтер’єрах. Недорога вартість білої цегли зекономить вам кошти на ремонт квартири чи офісу. Ціна вказана за один квадратний метр.
Переваги декоративної гіпсової плитки:
• Простий монтаж (можливий власноручно);
• Непотрібна витратна підготовка стін (кладеться навіть на штукатурку);
• Міцний екологічний матеріал;
• Приємна фактура та невелика вага виробів;
• Сучасний ефектний декор за невисоку ціну.
Прямокутна форма гіпсової цегли Класика з чіткими гранями дозволяє облицювання зі швом та без нього. Характеристики виробів плюс ваша фантазія дозволять створити свій особистий дизайн цегляної стіни.
Розміри та характеристики декоративної гіпсової плитки Класика:
довжина – 230 мм
ширина – 65 мм
товщина – 10 мм
Колір: білий натуральний;
Кількість в 1 м. кв - 70 шт.
Тип поверхні: під цеглу;
Площа покриття упаковки: 1м2;
Матеріал: якісний гіпс;

Звертайтесь в CRAFTART та замовляйте білий класичний цегляний декор для стін квартири, офісу, кафе за невисоку ціну. Доставка Новою поштою в Київ, Дніпро, Полтава, Запоріжжя, Львів, Рівне, Суми, Чернівці,Ужгород, Одеса, Тернопіль та по всій Україні.
Производитель: СRAFTART
Сайт: craftart.com.ua/poslugy/dekoratyvna-hipsova-plytka/

Изображение 2. Декоративна плитка «Класична» білого кольору.Изображение 3. Декоративна плитка «Класична» білого кольору.Изображение 4. Декоративна плитка «Класична» білого кольору.Изображение 5. Декоративна плитка «Класична» білого кольору.