Декоративна плитка Австрія Червона автентична

Изображение 1. Декоративна плитка Австрія Червона автентична

Цена: 440 грн.
Продавец: Інтернет-магазин декоративної плитки Brick Wall

Опис товару
Пропонуємо декоративну гіпсову плитку «Австрія» червоних відтінків нашого виробництва за прямою ціною. В упакуванні 1 метр квадратний площі покриття стін. Ціна австрійської цегли з гіпсу вказана за 1-м2.
Декоративна плитка виготовлена з поліуретанових форм власного виробництва, які зняті з реальної старої австрійської цегли. Продукція максимально відтворює вигляд цегляної кладки періоду Австро - Угорської імперії. Вишукана палітра характерні переливи від червоного до оранжево-коричневих тонів широко застосовується у класичних та сучасних інтер’єрах.
Плитка виготовляється з гіпсу та наповнюється екологічним залізо оксидним барвником в базовому замісі. Після висихання проходить декілька стадій тонування. Додатково створюється ефект перепаленої цегли.
Застосовується для оздоблення стін в приватних будинках, квартирах та комерційних приміщеннях. Фактура та червоне тонування відповідає оригінальній старовинній австрійській цеглі. Натуральний автентичний вигляд, легкий монтаж, практичність та стійкість до пошкоджень основні якісні переваги для оформлення стін за доступну ціну.
Розміри гіпсової плитки Австрія
довжина – 295 мм
ширина - 70 мм
товщина – 12 мм
Основні характеристики
Колір: Оранжево червоний з перепалами
Кількість в 1-м.кв - 46 шт
Площа покриття з врахуванням мінімального шва
Поверхня: рельєфна.
Тип поверхні: під цеглу
Виробник: Brick Wall
Колекція: AUSTIA
Країна виробник: Україна
Інтернет-магазин BRICK WALL пропонує гіпсову плитку Австрійську цеглу автентичного вигляду. Замовляйте та отримаєте цікавий декор для стін вашого дому, магазину, кафе або комерційних приміщень за невисоку ціну. Надаємо зразки для ознайомлення з виробами. Надсилаємо поштою по всіх містах України.
Производитель: BRICK WALL
Сайт: brickwall.com.ua/hipsova-plytka-avstriia-chervona-avtentychna/

Изображение 2. Декоративна плитка Австрія Червона автентичнаИзображение 3. Декоративна плитка Австрія Червона автентичнаИзображение 4. Декоративна плитка Австрія Червона автентичнаИзображение 5. Декоративна плитка Австрія Червона автентична