Вы не зашли.
Вітаю. Друзі, а де ви знаходите оригінальний переклад пісень? Мені важливо знайти саме професійний, не автоматичний переклад для каверів.
Неактивен
Ви співаєте? Я не знаю, на жаль, але люблю кавери слухати українською. Тексти нашою мовою навіть цікавіше звучать часто.
Неактивен
Вітаю. Тоді Вам дійсно потрібно на сайт xflame.info зайти, де вам обов'язково допоможуть. Я сама його знайшла випадково, коли шукала улюбленої пісні Call Out My Name , тут так якісно вона перекладена. Одразу видно, що професійно. Я там прочитала, що у них можна переклад будь-яких пісень замовити, якщо потрібної Вам на сайті не буде.
Неактивен
Привіт! Якщо вам потрібен професійний переклад пісень для створення кавер-версій, я раджу звернутися до сайту mp3. Цей ресурс пропонує широкий вибір музики, а також можливість знаходити тексти пісень у оригінальній мові. На сайті mp3.ai ви зможете знайти тексти пісень в оригінальному виконанні та, можливо, використати онлайн-сервіси перекладу, які допоможуть перевести текст на потрібну вам мову. Хоча це і не є професійним перекладом, але такий підхід може бути корисним для вашого проекту кавер-версій.
Неактивен