Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 02/06/2023 11:20:08

Dianale
Member

купить автомобиль в рассрочку в киеве

Як купити авто в розстрочку? Які документи треба для цього? За який період доход дивляться?

Отредактированно Dianale (03/06/2023 10:19:10)

Неактивен

#2 03/06/2023 09:55:17

MayaPlis
Member

Re: купить автомобиль в рассрочку в киеве

я не брала в розстрочку, но думаю, як завжди, доход за півроку дивляться

Отредактированно MayaPlis (03/06/2023 10:20:16)

Неактивен

#3 03/06/2023 10:21:36

Vasilisafe
Member

Всі відповіді на ваші питання щодо розстрочки ви можете тут знайти, там і контакти для консультації всі є. І відразу ж і каталог з авто. Фірма пропонує автолізинг

Неактивен

#4 08/06/2023 10:27:52

Килька
Member

Ви дуже високі заплатите за це відсотки, тому я б не стала дивитися на розстрочку. Краще трохи зібрати грошей та купити автомобіль з-за кордону. Знаєте, можна замовити електромобіль https://bex-auto.com/uk/avto/elektromobili недорого навіть і така машина Вас порадує своєю економічністю.

Отредактированно Килька (08/06/2023 10:28:09)

Неактивен

#5 26/07/2023 14:10:46

Srip
Member

Де краще всього замовити авто з США? Стільки чув про великий вибір і дуже привабливі ціни. Але зовсім не знаю, якими сайтами користуватися, де шукати і на що звертати увагу. Чи є серед вас люди, які вже замовляли авто з Америки і можуть порадити, звідки починати?

Неактивен

#6 26/07/2023 14:33:13

гитрин
Member

Якщо ти хочеш замовити авто з Америки і знаходишся в Одесі, то поспішай скористатися сайтом https://factum-auto.com/catalog/region--odesa/ . Цей сайт є надійним посередником у покупці і доставці автомобілів з США. Їх команда професіоналів забезпечує повний цикл послуг - від пошуку потрібного авто до його доставки до порту Одеси. Вони допоможуть з підбором автомобіля за заданими параметрами, проведуть технічний огляд, оформлять необхідну документацію та доставлять авто безпечно й швидко. Крім того, сайт має зручну систему фільтрів, яка допомагає швидко знайти необхідну модель за маркою, роком випуску, ціною тощо.

Неактивен

#7 07/02/2025 13:21:31

petrpetr_80
Member

Хочете купити кращий автомобіль, але ви не маєте повністю достатньої суми для його покупки, а продавець відмовляє в кредитуванні. В такому випадку можу підказати доступний спосіб придбання авто у лізинг https://avisleasing.com.ua/ від перевіреного сервісу Avis Leasing, який пропонує вигідні умови оренди обраного транспортного засобу з подальшим правом викупу або поетапне придбання машини у власність. Ціна на лізинг автомобіля є економічно привабливою, адже ви отримуєте ефективне поєднання оренди й покупки.

Отредактированно petrpetr_80 (07/02/2025 13:23:14)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений