Вы не зашли.
Хотим с девочками с работы куда-нибудь съездить на несколько дней. Можно ближайшее зарубежье. Кто знает путный сервис по подбору туров?
Неактивен
Знаю. Сам в прошлый отпуск брал тур на семью именно здесь. Вот ссылка - https://azzum.ru . Ездили в ОАЭ. Остались довольны. Преимущества данного сервиса не только в представленности доступных туров по разным направлениям и странам. Здесь можно купить тур по чистой цене, без наценок турагентств, без дополнительных ненужных опций. Есть и услуга персонального подбора. При покупке тура услуга бесплатная. Есть сопровождение персонального менеджера по всем вопросам в период поездки.
Неактивен
Друзі, а якщо я планую в межах Києва якось цікаво відпочити, то що ви мені можете порадити?
Неактивен
Журавленко Евгения :
Друзі, а якщо я планую в межах Києва якось цікаво відпочити, то що ви мені можете порадити?
Насправді в Києві та по області є досить багато гарних місць, де ви можете свій час провести та насолодитись відпочинком
Неактивен
Журавленко Евгения :
Євгенія, я би вам щиро радив спробувати прогулянки по Дніпру. Брали ви вже участь у таких? Я впевнений, що вам такий варіант активного відпочину точно сподобається і подарує дуже багато позитивних яскравих емоцій. Дніпро надзвичайно гарний і йому реально є чим дивувати! Ви можете орендувати невеличкий катер, або ж якщо плануєте відпочивати в колі друзів - повноцінну велику яхту, де буде шампанське, лаунж зона та декілька повноцінних годин прогулянки за які ви встигнете побачити багато старовинних місць Києва, яхт-клубів тощо. Щось новеньке для себе неодмінно відкриєте! Коли знімуть заборону виходу на воду оренда яхти Київ точно для вас стане доступною. Покататись на тюнінгованій яхті з цікавим комунікабельним капітаном - мега цікаво! Ще й про саму компанію SPARKLING BOATS багато хто в Києві знає і на її яхтах багато українських зірок вже встигло покататись
Отредактированно Костя Смирнов (07/04/2023 17:05:29)
Неактивен