Вы не зашли.
Як правильно розрахувати термін вагітності, хто знає? Мені цікаво зробити свої розрахунки терміну вагітності і визначити день пологів. Бачу в Інтернеті роблять розрахунки в 2 способи, цікавить який з них більш точний
Неактивен
Я сама нічого не розраховувала , навіть не знаю як це правильно робити. Все вираховував лікар гінеколог за датою останніх місячних і тривалості циклу. Потім на УЗД також встановили термін вагітності, він трохи відрізнявся від того що визначив лікар
Неактивен
Зараз в інтернеті на різних сайтах про вагітність і пологи пропонують скористатися калькулятором вагітності , за допомогою якого можна розрахувати термін вагітності , знаючи дату останніх місячних і тривалість циклу. Правда не знаю наскільки можна довіряти таким розрахунками, думаю точно можна дізнатися день зачаття тільки при ЕКО, в інших все припущення
Неактивен
Я особисто не морочилася точними підрахунками термінів. Мені було без потреби, адже не має значення коли малюк точно з'явиться на світ. Я більше цікавилася як розвивається дитина, які зміни в його розвитку відбуваються щотижня
Неактивен