Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/07/2021 13:26:04

vas14
New member

комнатные цветы

всем привет ! Кто может подсказать какие лучше купить цветы в дом. Хочется чего-то интересного и стильного

Неактивен

#2 24/07/2021 13:35:52

Lena16
Member

Re: комнатные цветы

Лично мне нравятся орхидеи. Особенно самая любимая разновидность это цимбидиум. По ссылке можете глянуть как они выглядят. Их отличает тип листьев. Они более зеленые и цвет у них гораздо пышнее. И как по мне они менее прихотливые чем классический вариант.

Неактивен

#3 24/07/2021 17:36:04

Fillip
Member

Цимбидум неплохо будет для квартиры, цветёт и красиво, минимальный уход.

Неактивен

#4 13/02/2025 13:13:09

Анжела
Member

Ця стаття — справжнє відкриття для тих, хто хоче покращити атмосферу в своєму офісі https://gloss.ua/ua/lifestyle/141835-na … edovishche Описані рослини не лише красиві, а й корисні для здоров'я. Я особливо звернув увагу на сансевієрію — ця рослина не потребує багато уваги, але при цьому ефективно очищає повітря. Крім того, цікаво було дізнатися, як сукуленти і заміокулькас можуть створювати затишок навіть у мінімалістичних інтер'єрах. Поради щодо догляду прості та доступні, що робить статтю дуже практичною для будь-якого офісу. Автор рекомендує інтернет-магазин Flowerpot.ua для покупки рослин, і я з радістю скористався цією рекомендацією — вони мають широкий вибір та доставку прямо до дверей. Рекомендую!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений