Вы не зашли.
Где садовая мебель сейчас продаётся в действительно достойном ассортименте?
Неактивен
В действительно широком ассортименте мебель садовая сейчас реализуется фирмой «Украинские конструкции». Знаю, поскольку сотрудничал с ней и сам. Могу добавить, что и расценки она предлагает покупателям выгодные.
Неактивен
Видел вот тут https://urbanism.com.ua/product-categor … -skamejki/ хороший выбор садовой мебели. Там также можно приобрести мебель для обустройства парков, скверов и так далее. Если вы не знаете что именно вам нужно, а точнее как обустроить пространство, то эти ребята могут все спроектировать для вас. После чего они создадут по этому проекту мебель и вмонтируют ее
Неактивен
Теж хочу зробити гарну терасу біля будинку і шукаю якісні та гарні садові меблі, порадьте магазин з хорошим вибором.
Неактивен
Я нещодавно шукала садові меблі й знайшла чудовий магазин - TerraHome. У них широкий вибір стильних та якісних меблів для тераси та саду. Що мені сподобалося найбільше - це різноманіття виробників і стилів, так що ви точно знайдете те, що підходить для вашого смаку та бюджету. Крім того, обслуговування в магазині дуже привітне та професійне, завдяки чому ви можете отримати всю необхідну інформацію та поради від експертів. Можете зайти до них на сайт terrahome.com.ua та подивитись варіанти садових меблів.
Неактивен