Вы не зашли.
Друзі, хто замовляв в інтернеті покришки для колес? Як воно реально замовити, я по цінам прикинув, що набагато дешевше виходить, а от як там з доставкою, посилка не маленька виходить, не буде так що доставка дорожче замовлення?
Неактивен
Та ні, звістно різні розцінки, але не можу сказати що ну вже так дорого виходить, в нас сусід по майданчику замовляв шкаф в інтернеті і нічого при чому доставка там була дуже швидка він казав що і тиждня не пройлшо, а покришки набагато менші і за розміром і за вагою.
Неактивен
Я теж на роботі питав, у тих хто часто замовляє великі речі в інтернеті кажуть різні, одні ругаються що дорого, а хтось каже що ідеально все, доставили до самого дому, ще й до квартири донесли - кому вірити.
Неактивен
Я тут нікому не треба вірити, треба просто хоч один раз попробувати і для себе сам вирішиш, чи варто воно того, я от наприклад якось насторожено відносився до таких речей, а от у мене дружина все що можна замовляю. Взимку вирішив замовити літню гуму, теж думав як воно буде, але марно нервував. Шини прийшли саме такі які я обирав і вартість менна за магазину.
Неактивен