Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 08/07/2019 01:00:31

Авто з Європи

Пропонують мені за помірною ціною придбати вантажний автомобіль, привезений з Європи. Хочу прорахувати всі витрати на документи, техогляд, заміну масла. Цікавить в місті Києві. Хто має досвід у цій сфері? Що порадите?

Неактивен

#2 08/07/2019 01:08:53

Re: Авто з Європи

Працюю у транспортній компанії, яка надає послуги перевезення пасажирів. Минулого року купували два нових автобуси. Головне підготувати авто до техогляду і знайти фірму. Звичайно, це затратно. Ціни вже, напевно, зросли. Актуальних, на жаль, не знаю.

Неактивен

#3 08/07/2019 01:15:53

Я знаю, що не всі організації проводять техогляд вантажних автомобілей. Недавно проходили техогляд свого легковика. Але ця фірма вантажівок не обслуговує. Підшукайте інформацію в інтернеті.

Неактивен

#4 08/07/2019 01:57:05

Moonlight
Member

Маємо свою невеличку фірму у Києві по перевезенню пасажирів і вантажів. Через пів року потрібно буде пройти техогляд двох автобусів і вантажівки. Попередня компанія, яка надавала нам послуги, в цьому році почала оформляти лише легкові автомобілі. Уже шукаємо організацію, з якою могли б співпрацювати. У цій знайшли послугу онлайн запису https://otkauto.in.ua/tehoglyad-vantazhnih/ Зверніть увагу, можливо, і вам підійде.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений