Вы не зашли.
Форумчани, допоможіть із вибором топового реєстратора доменів. Чи є у вас якісь рекомендації щодо компаній, які надійно працюють і не "гублять" домени? Цікавлять варіанти із зрозумілим інтерфейсом і помірними цінами. Куди ви зазвичай звертаєтеся, щоб зареєструвати новий домен?
Неактивен
Я зазвичай вибираю реєстратора, у якого зручний інтерфейс. Кілька разів мав справу з такими, де навіть продовжити домен — це цілий квест. Тому раджу звертати увагу на відгуки саме щодо зручності. І ще важливо, щоб було SMS або email-сповіщення про закінчення терміну дії, щоб не пропустити момент продовження.
Неактивен
Особисто мені завжди важливо, щоб реєстратор дозволяв швидко змінювати DNS-записи. Інколи це потрібно зробити терміново, а у деяких компаній усе затягується на години. Також дивлюся, чи немає прихованих комісій під час продовження домену, бо таке часто трапляється — ціна вказана одна, а в реальності платиш більше.
Неактивен
Ennndehan :
Особисто мені завжди важливо, щоб реєстратор дозволяв швидко змінювати DNS-записи. Інколи це потрібно зробити терміново, а у деяких компаній усе затягується на години. Також дивлюся, чи немає прихованих комісій під час продовження домену, бо таке часто трапляється — ціна вказана одна, а в реальності платиш більше.
Дивись, якось теж став перед питанням, де реєструвати домени, щоб і не переплачувати, і не потрапити на якихось мутних типів. Спробував кілька сервісів, сподобався топ реєстраторів домена https://rating-hostings-top10.com.ua/domains/ бо там усе просто й зрозуміло, обрав собі підходящий варіант швидко.
Інтерфейс без заморочок, зареєстрував домен за кілька хвилин, навіть не розбираючись у всіх деталях. Ще один момент, який мене підкупив: у них є система автоматичного продовження. Забув оплатити?
Вони не видалять домен одразу, як це буває в інших. Надсилають нагадування на пошту, вказують, що і як. Із цінами теж усе адекватно: є дешевші пропозиції, але там то підтримка мовчить, то сервіс глючить.
Неактивен