Вы не зашли.
У мене виникли проблеми з моїм MacBook, і я хочу знайти хорошу компанію для його ремонту. Чи знаєте ви, де в Україні я можу отримати професійний сервіс з ремонту техніки Apple? Мене цікавлять спеціалісти, які мають досвід у цій сфері та можуть дати гарантію на свою роботу. Поділіться, будь ласка, контактами перевірених компаній.
Неактивен
Не так давно я зіткнувся з проблемою свого MacBook. Моя робота повністю залежить від нього, тому я не міг собі дозволити тривалі простої. Після тривалих пошуків я натрапив на Feelmark. Вже на першому етапі мене приємно здивувала їх швидка діагностика. Фахівці професійно оцінили ситуацію і запропонували варіанти ремонту. Вони використовують лише оригінальні запчастини, що мене дуже заспокоїло. Гарантія на виконані роботи стала додатковим аргументом на користь вибору цього сервісу. Я рекомендую Feelmark всім, хто потребує ремонту техніки Apple в Одесі. Ви точно не пошкодуєте!
Неактивен
Сергей Сергеев :
У мене виникли проблеми з моїм MacBook, і я хочу знайти хорошу компанію для його ремонту.
Знаю отличный сервисный центр, в котором делают качественный ремонт Макбуков в Киеве - "2MAC".
Цены приятные, сервис на высшем уровне и к тому же оперативно все сделали.
Рекомендую эту мастерскую https://2mac.ua/service/remont/macbook/ всем своим знакомым.
Неактивен