Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/10/2024 13:59:24

Уборка квартир

Интересует клининг в Святошинском районе Киева, подскажите проверенную компанию?

Неактивен

#2 24/10/2024 14:07:26

jyja
Member

Re: Уборка квартир

tigrova.verunya :

Интересует клининг в Святошинском районе Киева, подскажите проверенную компанию?

Если вас интересует уборка квартир в Святошинском районе, тогда обратитесь в клининговую компанию "Мистер Клинер" - https://mister-cleaner.com.ua/ru/uborka … aion-kiev/ доверяйте все бытовые вопросы специалистам из Мистер Клинер:
- генеральная уборка квартир, домов и офисов “под ключ”;
- поддерживающий клининг жилых и коммерческих объектов;
- ликвидация следов чрезвычайного события: пожар, задымление, потоп, окончание
- перепланировки или ремонта, переезд.
Все эти виды работ фирма выполняем на профессиональном уровне. Также предоставляем услуги химчистки, моют окна и витрины любой конструкции, подберет домработницу или бригаду клинеров для офиса с учетом Ваших требований. Сотрудничая с ними, Ваши выходные опять будут посвящены приятным событиям, а не суматошной беготне по дому наперевес с тряпкой и пылесосом. Оставьте заявку на сайте и вспомните, что значить отдыхать на полную “катушку”.

Неактивен

#3 05/02/2025 11:04:15

Мене так само цікавить послуга прибирання. Але варіанти шукаю в себе  у Львові

Неактивен

#4 06/02/2025 13:35:10

Журавленко Евгения :

Мене так само цікавить послуга прибирання. Але варіанти шукаю в себе  у Львові

Дуже якісно та професійно представлений клінінг Львів лицем компанії Чистота. Саме туди свого часу я зверталась, коли ми завершували ремонт і потрібно будо швиденько прибратись. Дуже задоволена тим, як працювали хлопці та дівчата з Чистоти. Акуратно, оперативно. Зараз так само деколи користуюсь їх послугами, коли потрібне генеральне прибирання))

Неактивен

#5 15/04/2025 22:37:52

laso
Member

У мене вдома була вечірка, і після гостей жахливий срач залишився. Я живу сам, - точно не впораюся з прибиранням. Порадьте, до кого в Києві краще звернутися, щоб допомогли?

Неактивен

#6 15/04/2025 22:41:55

Qwerti
Member

Після останньої вечірки у мене вдома залишився справжній апокаліпсис — плями на підлозі, розсипана їжа, порожні пляшки скрізь… А я живу сам, і чесно кажучи, просто опустилися руки. Вирішив не мучитись і звернувся до клінінгової компанії Уборка 24 — знайомий радив, каже, сам після свят до них звертався. Приїхали швидко, з усім своїм спорядженням, нічого пояснювати не довелось — хлопці й дівчата чітко знають, що роблять. За кілька годин квартира стала чистішою, ніж була до вечірки 😅 Вікна вимиті, кухня сяє, навіть запаху не залишилось. Дуже сподобалось, що використовують безпечну хімію — я сам алергік, і це було важливо. Тож, однозначно рекомендую, якщо потрібні реально якісні клінінгові послуги в Києві https://uborka24.com.ua/ua/kliningovi-poslugi Скажу так,- віддав справу профі — зекономив і час, і нерви.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений