Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/10/2024 23:54:56

repturil
Member

Трактор джон дір

Привіт друзі, на якому маркетплейсі або в якому магазині ви рекомендуєте купувати трактори John Deere?

Неактивен

#2 23/10/2024 20:20:40

galitear
Member

Re: Трактор джон дір

Інтернет-портал Agronetto є майданчиком для публікації оголошень про продаж та оренду сільськогосподарської техніки. Тут можна купити трактор Джон Дір https://agronetto.com.ua/-/traktori/Joh … c228tm2619 в Україні від перевіреного продавця. Багато господарств з новим етапом розвитку вважають за потрібне оновити парк техніки, щоб підвищити продуктивність і врожайність. І позбавляються від цілком якісних і робочих агрегатів за доступними цінами.

Неактивен

#3 24/10/2024 13:03:37

Anna
Member

А чим саме цей трактор хороший?

Неактивен

#4 24/10/2024 17:24:51

Gaerlok
Member

Я не знаю, які переваги в моделі трактора, що ви цікавитесь, але я вирішив купувати Скаут XТ-244 . Цей трактор має потужний двигун, що забезпечує високу продуктивність, а також зручну кабіну з хорошою видимістю. Його універсальність дозволяє використовувати його для різних видів робіт, від обробки ґрунту до транспортування вантажів. Крім того, цей трактор відзначається надійністю та легкістю в обслуговуванні, що робить його ідеальним вибором для аграріїв і фермерів. Можете також інші моделі переглянути в магазині «Moto-Kosmos».

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений