Вы не зашли.
Привіт, хлопці! Порадьте, будь ласка, де можна зробити рентгенографію та рентгеноскопію. Яке обладнання краще? Може, хтось знає, які є сучасні методи діагностики та куди краще звернутися для точного обстеження? Радий буду почути ваші поради.
Неактивен
Я робив рентгенографію кілька разів, і, чесно сказати, обладнання скрізь різне. Але якщо порівнювати, цифрові апарати дають чіткі знімки і з меншою дозою опромінення. Рентгеноскопію робив лише один раз, різниця в тому, що ти спостерігаєш все у реальному часі на екрані. Методи обидва надійні, головне – досвідчений лікар. Чув, що рентгеноскопія дозволяє краще оцінити роботу внутрішніх органів у русі.
Неактивен
В принципі, різниці особливої між обладнанням не помітив, але точно скажу, що цифровий рентген зручніший і швидший – жодної плівки та довгих очікувань. Рентгеноскопія, як мені пояснювали, більше потрібна для динаміки. Якщо потрібно розглянути, як щось функціонує в організмі, вона корисна. Але це більше залежить від діагнозу, тому найкраще проконсультуватися з лікарем.
Неактивен
Hard :
В принципі, різниці особливої між обладнанням не помітив, але точно скажу, що цифровий рентген зручніший і швидший – жодної плівки та довгих очікувань. Рентгеноскопія, як мені пояснювали, більше потрібна для динаміки. Якщо потрібно розглянути, як щось функціонує в організмі, вона корисна. Але це більше залежить від діагнозу, тому найкраще проконсультуватися з лікарем.
Я звертався до клініки "Добробут" https://dobrobut.com/services/c-rentgen … genoskopia коли мені треба було зробити рентгенографію.
Якщо чесно, не очікував такого класного сервісу. Записався онлайн, все чітко, без черг. Лікарі дуже привітні, все пояснили перед процедурою. Результати отримав швидко, навіть розписали деталі. Якщо вам треба рентген, то точно раджу цю клініку. До речі, на їхньому сайті можна легко знайти всю інформацію про процедури, все дуже детально описано.
Неактивен