Вы не зашли.
Давно вже хотіла написати відгук про квіти та де їх купити. Я завжди обожнювала робити сюрпризи своїм близьким, тому для мене важливо, щоб сервіс був надійним і швидким. Цього разу мене цікавила доставка квітів та подарунків для чоловіка на річницю (трохи незвичайно, але ми даруємо один одному квіти). Після довгих пошуків я натрапила на квіткову мережу "Чайна роза" і була приємно здивована їхнім підходом. Від самого моменту замовлення до доставки все пройшло бездоганно. Мене вразило те, що можна обрати будь-яку композицію чи створити щось унікальне разом із флористом. Квіти були свіжі та чудово підібрані, і чоловік залишився дуже задоволений подарунком. Особливо сподобалась можливість цілодобового замовлення та те, що завжди можна розраховувати на швидку доставку. Це справжнє відкриття для мене! Щиро дякую за вашу працю, буду замовляти тільки у вас!
Неактивен
Ой, я теж люблю робити сюрпризи дорогих мені людям, але замовляю квіти від виробника, тобто мінімум від 50 штук, одною упаковкою. Іноді мінімальна кількість може бути більше 100. Якщо хочу півоній, замовляю у Райфлора, якщо троянди - у Асканія-Флора. Українського виробника лілій не знаю, тому купую лілії у Лілі-лайн, хризантеми - у Камелія. Отже, маємо непоганий вибір наших, українських виробників, які пропонують нижчі ціни, якщо купувати оптом. Так приємно купувати квіти, вирощені на українській землі, які доглядали українські руки чиєїсь матусі, бабусі, сестри. Зараз, під час війни розуміємо, яку унікальну країну і суспільство ми мали.
Неактивен
Написала в особисті, як вам ідея замовити квіти оптом разом?
Yana_M :
Ой, я теж люблю робити сюрпризи дорогих мені людям, але замовляю квіти від виробника, тобто мінімум від 50 штук, одною упаковкою. Іноді мінімальна кількість може бути більше 100. Якщо хочу півоній, замовляю у Райфлора, якщо троянди - у Асканія-Флора. Українського виробника лілій не знаю, тому купую лілії у Лілі-лайн, хризантеми - у Камелія. Отже, маємо непоганий вибір наших, українських виробників, які пропонують нижчі ціни, якщо купувати оптом. Так приємно купувати квіти, вирощені на українській землі, які доглядали українські руки чиєїсь матусі, бабусі, сестри. Зараз, під час війни розуміємо, яку унікальну країну і суспільство ми мали.
Неактивен