Вы не зашли.
Привіт усім! Мені дуже сподобалась порода котів мінскін, вони такі милі та незвичні. Але я мало що про них знаю. Хотілося б дізнатися більше про їхній характер, догляд та чи підходять вони для життя у квартирі. Якщо у когось є досвід з цією породою, поділіться, будь ласка, своїми враженнями і порадами. Дуже вдячний за будь-яку інформацію!
Неактивен
Мінскіни дійсно дуже милі й унікальні котики. Вони мають короткі лапки, як манчкіни, і ніжну шкіру, як сфінкси. Мінскіни дуже дружелюбні, люблять гратися і добре ладнають з дітьми та іншими тваринами. Вони підходять для життя у квартирі, адже не потребують багато простору, але їм потрібно багато уваги та іграшок. Щодо догляду, мінскіни мають схильність до шкірних проблем, тому потрібно регулярно чистити їхню шкіру і слідкувати за її станом. На порталі Все Про Котиків https://vseprokotikiv.com.ua/ є корисні статті про здоров'я, породи та виховання котів, де можна знайти багато порад щодо догляду за мінскінами. Я, наприклад, знайшов там чимало корисної інформації для свого улюбленця. Удачі з вибором і доглядом за цим чудовим котиком!
Неактивен