Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Услуги
  •  » Потрібна порада на тему придбання квартири на вторинному ринку

#1 17/06/2024 16:29:03

Hard
Member

Потрібна порада на тему придбання квартири на вторинному ринку

Я зараз розглядаю купівлю квартири на вторинному ринку, і мені б хотілося дізнатися, як можна максимально убезпечити себе в цьому процесі. Які документи потрібно перевірити насамперед? Чи варто залучати юриста або можна обійтися своїми силами?

Неактивен

#2 17/06/2024 16:35:11

Srip
Member

Re: Потрібна порада на тему придбання квартири на вторинному ринку

Купівля квартири на вторинному ринку - це дійсно важливий крок, і до нього варто підійти з усією відповідальністю. З особистого досвіду можу сказати, що насамперед необхідно перевірити історію квартири: дізнайтеся, хто володів нею раніше, чи немає на ній обтяжень або арештів. Я коли купував свою квартиру, залучив юриста і не пошкодував про це. Вони перевірили всі документи, включно з правовстановлювальними документами, виписками з ЄДРН і кадастровим паспортом. Також важливо переконатися, що всі поточні власники дали згоду на продаж. Рекомендую звернутися на Правовий бізнес портал Адвокат, ось посилання: https://attorney.net.ua/yak-bezpechno-p … -kvartyru/ Особисто я звертався до них по допомогу, і мене вразив професіоналізм їхньої команди. Юристи детально пояснили всі нюанси угоди, допомогли вибрати необхідний пакет послуг і супроводжували мене на всіх етапах. Відчувалася справжня турбота про клієнта і бажання допомогти. Завдяки їхнім консультаціям, я був упевнений у безпеці своєї угоди і тепер можу з упевненістю рекомендувати їх іншим.

Неактивен

#3 28/06/2024 16:15:52

RayHerling
New member

Re: Потрібна порада на тему придбання квартири на вторинному ринку

При купівлі квартири на вторинному ринку важливо ретельно перевірити кілька ключових документів. Спочатку переконайтеся, що продавець має законне право на продаж, маючи відповідні правовстановлюючі документи. Отримайте витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, щоб підтвердити право власності та відсутність обтяжень. Перевірте технічний паспорт квартири для ознайомлення з її характеристиками. Також важливо переконатися, що всі прописані особи зняті з реєстрації за адресою квартири, а довідка про відсутність заборгованостей за комунальні послуги підтверджує відсутність боргів.

Залучення юриста є дуже рекомендованим, оскільки він зможе ретельно перевірити всі документи, дати консультації з правових питань, захистити вас від шахрайства та підготувати або перевірити договір купівлі-продажу. Юрист допоможе знизити ризики та забезпечить вашу безпеку під час угоди.

Додатково, зверніться до незалежного оцінювача, щоб визначити реальну ринкову вартість квартири, що допоможе вам прийняти зважене рішення.

Неактивен

• Главная
  •  » Услуги
  •  » Потрібна порада на тему придбання квартири на вторинному ринку

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений