Вы не зашли.
Дорогі мої друзі та учні! Знайомі та приятелі, всі жителі планети Земля, закохані в музику! https://solomriya.com.ua/obucheniye/vok … -kateryny/
Я з задоволенням презентую Вашій увазі мою методику викладання, яка формувалася та вдосконалювалась протягом 15 -16 років безперервної педагогічної практики. Впродовж багатьох років я розвиваю і коригую викладацьку майстерність, приймаю критику колег, аналізую не тільки сам процес навчання, а звичайно ж, результати своїх численних учнів. Збираючи сльози і оплески, переживаючи злети і падіння. Але, як відомо, не помиляється той, хто нічого не робить!) Таким чином, шляхом проб і помилок сформувалося чітке і вивірене уявлення про те, як навчити будь-яку людину з будь-якими здібностями співати і, що важливо, в будь-якому віці. Сьогодні я підійшла до такого етапу, який називається – вчимося викладати за авторською методикою під назвою «Крила для голосу».
Методика складається з наступних етапів:
Психотипи учнів і робочий підхід до кожного з них.
Основи і правила розвитку красивого і сильного голосу.
Різні вокальні вправи.
Вправи для розкутості та вивільнення від внутрішніх бар’єрів .
Акторська гра – це як емоційна передача глибокого сенсу пісні.
Розкриття харизми, яка, я переконана, є у кожної людини.
Розкутість поведінки на сцені.
Як навчити цьому доступно, мовою кожного учня, зберігаючи його мотивацію довгі роки, не бути багатослівним, а говорити по суті і бути в моменті тут і зараз зі своїм учнем – я готова поділитися з вами! )
Мій метод – коктейль з багатьма інгредієнтами – від теорії до практики, який рясніє унікальними знахідками і фішками, а також живими прикладами того, як мої учні співають гарними голосами. Відкриваю завісу своїх практичних занять. Ви можете дивитися їх по скайпу і відвідувати особисто.
Тривалість такого навчання становить три місяці – три абонементи по 12 уроків, кожне заняття триває 1,5 години
Після чого:
Іспит
Отримання сертифікату з правом викладання за авторською методикою
При бажанні ми розміщуємо Вас на нашому сайті в якості нашого вчителя
Я супроводжую ваше викладання як консультант впродовж року або більше, якщо це необхідно.
Неактивен