Маркетнет

Україна / Запоріжжя

Маркетнет– це найсучасніший магазин електроніки та аксесуарів в Україні. Ми продаємо 3G /4G обладнання, щоб зв'язок був завжди там, де знаходитесь Ви. Сучасний формат, миттєве обслуговування клієнтів дозволили компанії швидко завоювати довіру на ринку гаджетів та електронних девайсів.

Ми працюємо в двох напрямках – інтернет-магазин мережевого обладнання та мережа оффлайн-магазинів.

Компанія починала свій розвиток у м. Донецьк. Так з 2005 року – компанія розпочинала свою роботу, як дилер оператора МТС, займалися мобільним зв'язком - продаж та обслуговування 3G, CDMA обладнання мобільних операторів, підключенням абонентів до інтернету, обслуговування клієнтів. Наша фірма працює на ринку мобільного зв'язку, ми є офіційними представниками всіх мобільних операторів України (PeopleNET, «Укртелеком», Vodafone (МТС)), забезпечуючи потреби як фізичних, так і юридичних осіб.

У 2007 році ми стали дилерами операторів зв'язку People.Net, CDMА.UA
З 2008 року - дилери оператора зв'язку Інтертелеком.. Паралельно з дилерством вели продажі CDMА обладнання на пощадках Aukro та Slando.

З 2009 року почали розвивати новий напрямок інтернет-продажу та створили сайт. В асортименті товарів було різноманітне 3G /4G обладнання: 3G/4G LTE роутери, модеми та точки доступу, стаціонарні WiFi маршрутизатори, Аксесуари для MiFi 4G і 3G роутерів, 3G/4G LTE антени та аксесуари, Репітери та підсилювачі мобільного зв'язку. Також для зручності для наших клієнтів ми створили готові Комплекти 3G і 4G. Для автономності використання зв'язку в асортименті товарів є Універсальні переносні зарядні станції , генератори та Портативні зарядні пристрої Power Bank.

Великий крок було зроблено у 2011 році – коли компанія стала не просто дилером оператора мобільного інтернету Інтертелеком, а підписала нову партнерську угоду та вже працювала, як великий дилер, що дозволило нам надалі відкрити мережу офіційних магазинів Інтертелеком по всій Україні.

За час роботи з компанією Інтертелеком ми змогли стати лідерами в цій галузі, організували гарячу лінію для підтримки клієнтів, для оперативного вирішення проблем абонентів, розширили в 10 разів асортимент продукції і стали пропонувати суміжні товари.

Приблизно з 2012 року ми розпочали роботу з усіма 3G операторами України - Водафон, Лайф та Київстар, що спричинило розвиток продажів 3G обладнання – роутерів, модемів.

з 2013 року Компанія «Інтертелеком» регулярно визнає нас кращим дилером, про що свідчать численні грамоти від оператора.
У 2014 році з початком Війни в Україні компанія переїжджає з Донецька та влаштовується у Запоріжжі. Основним напрямок роботи залишається 3G зв'язок. З переїздом до Запоріжжя загальний інтернет-відділ масштабувався, що дозволило сформувати більш чіткі структурі відділи та їх специфікацію.

З 2016 року – відкриття офлайн магазину у Києві.

У 2017 році Підписано договір про співпрацю з компанією Київстар і Воля. Тепер ми могли надавати послуги підключення не тільки до мобільного 3G інтернету, але й до високошвидкісного домашнього інтернету і IPTV.

У 2019 відбулося відкриття інтернет-магазину marketnet.com.ua. Із запуском в Україні покоління зв'язку 4G ми почали активну роботу в даному напрямку. Наш асортимент поповнився сучасним 4G обладнанням та аксесуарами до них: Wi-Fi роутери, USB-модеми, антени, адаптери та ін.

У 2022 стартувало власне виробництва 3G/4G антен та аксесуарів. Також відбулось підписання договору про співпрацю з китайським виробником Olax, в результаті чого ми стали офіційним дистриб'ютором Olax в Україні.

2024 – це рік продовження розвитку. Наразі об'єм виробництва власних антен складає більше 2000 штук в місяць та постійно масштабується. В розвитку виробництво нам допомагають фабрики у м. Дніпро та Харків, а також налагоджений процес збірки у м. Запоріжжя. Також збільшується об'єм власного постачання систем супутникового зв'язку Starlink з країн Європи та 4G обладнання з Китаю.

Наша компанія невпинно зростає та розвивається – відкриваються нові проекти та відділи. Ми завжди йдемо в ногу з часом та технологічним прогресом.
Дата: Понеділок, 17 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Електропобутові товари: