Кондиціонер NC clima NCI09EHMIw1eu/NCO09EHMIw1eu

Україна / Київ

СЕРІЯ СПЛІТ СИСТЕМ NC CLIMA MANCHESTER
Новинка від торгової марки з Великобританії – НС кліма у вигляді інверторних кондиціонерів серії Манчестер. Дана модель виконана в традиційному стилі білого кольору з гладкою поверхнею. Спліт система NCI/NCO09EHMIw1eu розрахована на невеликі приміщення площею до 20 кв.

Функція Air Flow в кондиціонері Nc-clima NS/NU-09AHTIw
ІНВЕРТОРНИЙ КОМПРЕСОР
Компресор інверторного типу від світового виробника - Toshiba GMCC дозволяє контролювати витрату електроенергії, знизити рівень шуму від процесу роботи, підтримуючи температурний діапазон від +50 до -15°С.
Теплообмінники оброблені антикорозійним матеріалом Gold Fin, що захищає важливі вузли кондиціонера від довкілля. Покриття Gold Fin запобігає появі іржі, плісняви ​​та грибків на поверхні телпообмінників.

Сучасна система фільтрації повітря в Nc-clima Alaska 3.2 NS/NU-09AHTIw
WI-FI READY
Дистанційне керування через смартфон, планшет або інший мобільний гаджет по мережі Wi-Fi, через спеціальний модуль (купується окремо) та програму NetHome Plus (підтримується ОС Android та iOS).

Широкий діапазон робочих температур
ІОНІЗАЦІЯ ПОВІТРЯ
Вбудований іонізатор серії побутових кондиціонерів Manchester – негативно заряджені іони при взаємодії із зовнішнім середовищем, нейтралізують віруси, бактерії, мікроби, спори грибка, насичуючи повітря аероіонами, а організм – киснем.

Функція Air Flow в кондиціонері Nc-clima NS/NU-09AHTIw
ЕКОНОМНА ВИТРАТА РЕСУРСІВ
Вбудована опція ECO (доступна лише для режиму охолодження) покликана економити споживання електроенергії. Активна функція регулює оберти вентилятора та перемикання температури в автоматичному режимі.
Web адреса: www.nc-clima.in.ua/bytovye-kondicionery/
Дата: П'ятниця, 5 Липня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Електропобутові товари: