продаж 4-к будинок Луцьк, 160000 $

Україна / Луцьк

Мрієте про власний куточок затишку, де кожен день буде наповнений комфортом і радістю? Пропонуємо вашій увазі сучасний двоповерховий будинок плюс 17 соток ботанічного саду , створений для справжнього сімейного щастя великої родини.
Основні характеристики:Загальна площа: 240 м.Два поверхи та підвальне приміщення з гаражем.Кількість кімнат: 3 спальні-19 м.,17 м.,13 м., простора вітальня-36 м., кухня-їдальня-13 м. з критою терасою. 2 санвузли(один з душем та другий з ванною)
Особливості будинку:Паркетні(дуб) підлоги на двох поверхах,дубові сходи на другий поверх та двері . Енергоощадні вікна.Металочерепиця.Система опалення з двоконтурним котлом та додатково колонкою на гарячу воду.Центральне водопостачання,газ.Додаткового затишку будинку надає камін на дровах.Залишаються наявні меблі .
Територія:Площа ділянки: 17 сотих землі(можна будувати ще один будинок),огороджені цегляним парканом, засаджені декоративними та фруктовими деревами, кущами,квітучими клумбами.
Додаткові споруди: Баня та другий гараж з зоною відпочинку та барбекю
Розташування:Тихий район міста-6 Омелянівський провулок, що забезпечує спокій та приватність.Зручний доступ до основних транспортних артерій.
Не втрачайте можливість стати власником цього чудового двоповерхового будинку! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд і переконатися в усіх перевагах особисто.Контактний номер:0508063410-Олег.
6 Мелянівський, 10;
площа: 240/85/13 м2;
будинок, стіни: керамічна цегла;
житлових повірхів: 2;
ділянка: 17 сот.
Дата: Вівторок, 25 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: