продаж 4-к будинок Бучанський, Буча, 195000 $

Україна / Київська область

Комфортний дуплекс із повною комплектацією заходь та живи!

Ідеальне співвідношення ціни та якості!

Продається 4-кімнатний дуплекс у місті Буча, на вулиці Василя Стуса, 12. У помешканні виконано якісний євроремонт, повна комплектація усім необхідним. Ремонт робили для себе, тому все якісне та довговічне.

Меблі й техніка відомих та надійних виробників, зовсім нові. Встановлена дуже якісна очисна система води, центральна каналізація. У всіх кімнатах є кондиціонер. Все залишається в будинку під час продажу.

Будинок побудований у 2022-му році. Стіни виконані із газоблоку, дах металочерепиця. Ремонт завершено у лютому 2023-го року. Є охоронна сигналізація, відеоспостереження. Загальний стан житла відмінний!

Подвіря досить велике та чисте, 3 сотки, огороджене парканом. У наявності місце для паркування 3-4 автівок. Дуже гарний зелений газон з насадженнями по периметру, облаштований автоматичний полив. Також є зона барбекю та велика крита тераса. Сам об’єкт розташований у тихому, спокійному місці.

Поруч знаходяться ресторани, кав’ярні, заправки, продуктові магазини, дитячий садок, школа, Укрпошта, Нова Пошта, стадіон, фітнес-клуби, церква, салони краси, перукарні, аптеки, стоматологія, лікарня і багато іншого.

Маршрутні таксі у пішій доступності (300-400 м), які курсують кожні 5-10 хвилин у напрямку станції метро Академмістечко.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Василя Стуса, 12;
площа: 135/80/33 м2;
будинок, стіни: керамічна цегла;
житлових повірхів: 2;
ділянка: 3 сот.
Дата: Середа, 26 Червня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: