продаж 4-к квартира Київ, Оболонський, 155000 $

Україна / Київ

Простора квартира для великої родини у повній комплектації!

Продається 4-кімнатна квартира на вулиці Макіївській, 10б. Три окремі кімнати, багатофункціональна простора вітальня підходить як для членів сімї, так і для прийому гостей. Широкий та просторий хол 20 м2, всі роздільні кімнати, є комора-гардероб, кухня 13 м2. Двостороння квартира з якісним ремонтом. Ванна кімната з сауною.

Квартира продається з усіма меблями: кухня, шафи-купе, ліжка, дивани. Встановлена система очищення води, лічильники на опалення, 3 кондиціонери, холодильник, прання машина з сушінням, духова шафа, мікрохвильова піч, кавова машина, посудомийна машина. Встановлена система розумний будинок, сигналізація. Чистий тамбур.

5 хвилин на машині до ТРЦ Караван, Ретровіль, Дрім Таун, де є різні бутики та ресторани, кінотеатр, ковзанка, Спортлайф.

До метро Оболонь та Мінська 5 хвилин на авто або 10 хвилин на громадському транспорті. Гарна транспортна розвязка із зупинкою маршрутного таксі та трамвая, зручний швидкий виїзд на окружну.

Будинок монолітно-каркасний, 2016 року зведення, ОСББ. Сучасний будинок у відмінному стані, два ліфти, вхід через домофон. Ведеться відеоспостереження, на вході зустрічає консьєрж. Чистий та охайний під’їзд з новим ремонтом.

Ціна 155 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Макіївська вул., 10б;
площа: 137/94/13 м2;
поверх: 10/16
Дата: П'ятниця, 11 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 4-кімн. квартир: