продаж 4-к квартира Київ, Дарницький, 115000 $

Україна / Київ

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦІВ!

Шукаєте простору та затишну квартиру у зручному районі? Тоді наша 4-кімнатна квартира саме для вас!

Пропонуємо вам чудову квартиру з ремонтом, розташовану в Дарницькому районі, на вулиці Срібнокільська 1/2, лише за декілька хвилин від метро Позняки. Загальна площа квартири складає 100 кв.м, з них житлова площа 65 кв.м, а кухня 14 кв.м. Кухня переобладнана як окрема кімната, що робить її дуже просторою, світлою та затишною. Також є великий балкон на 15 кв.м, який додає ще більше простору та комфорту.

Квартира розташована на 12 поверсі 15-поверхового будинку, збудованого у 1993 році. У будинку є два ліфти пасажирський та вантажний, а також охайний під’їзд з відеоспостереженням для вашої безпеки.

Ремонт виконаний у сучасному стилі, використані якісні матеріали, що забезпечать довговічність і комфорт. У квартирі встановлені броньовані двері, 4 кондиціонери, шафа-купе, новий кухонний гарнітур із вбудованою технікою (плита, духовка, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч). Ремонт кухні було завершено в кінці 2023 року, і він обійшовся в 500000 грн. Також у квартирі є великий диван, двоспальне ліжко та інші необхідні меблі.
Також є тамбур, вздовж якого простягаются шафи, де можна вмістити чимало речей.

Квартира ідеально підходить для сімейного проживання усе створено з любов’ю і продумано до дрібниць.

Розташування квартири надзвичайно зручне: до метро Позняки всього 5 хвилин пішки. Поруч знаходяться супермаркети ("Велика Кишеня", "Сільпо", "АТБ", Novus), ТРЦ "River Mall", "Піраміда", "Аладдін", "InSilver". У пішій доступності є школи, дитячі садочки, гуртки, парк "Позняки", фітнес-центри, ресторани, кафе, аптеки, банки та паркінг біля будинку.

Ціна на квартиру при оплаті готівкою 115 000 $. Чудове житло в одному з найкращих районів Києва! Документам власності більше 3х років.

З повагою, Ваш фахівець Рубан Леся!
Срібнокільська вул., 1/2;
площа: 100/14 м2;
поверх: 12/15
Дата: Понеділок, 14 Жовтня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 4-кімн. квартир: